Bedove HY5001: Stylové čtyřjádro s HD

Bedove HY5001: Stylové čtyřjádro s HD
2013-05-12T10:45:22+02:00
• 12. 5. 2013
1

Nestává se často, aby čínští výrobci hledali inspiraci u více zařízení a ze samotného výsledku vycházelo hned několik napodobenin. Společnost Bedove u svého nejnovějšího modelu HY5001 využila několik cizích designových prvků. Přesněji v místě brady a navigačních kláves lze zpozorovat podobnost s HTC One a jedním ze zařízení od Oppo.

Bedove HY5001

Jak už je zvykem u čínských telefonů, tak tento kromě svého designu nenabídne nic odlišného oproti svým konkurentům na trhu. Přední část zaujímá 5palcový displej s HD rozlišením a 5megapixelová kamerka pro videohovory. O jeho výkon se stará klasický čtyřjádrový procesor MT6589 od Mediateku společně s 1 GB operační pamětí RAM.

Uvnitř uživatele čeká interní paměť o velikosti 8 GB, kterou lze rozšířit prostřednictvím paměťové SD karty. Zadní fotoaparát má 8 MPx a navíc obě čočky včetně té vpředu mají speciální interpolační funkci, díky které se zvýší rozlišení fotografií u zadní na 12,6 MPx a přední na 8 MPx. Samozřejmostí je podpora dual-SIM.

Softwarově Bedove HY5001 běží na operačním systému Android ve verzi 4.2 Jelly Bean a v prodeji jej zakoupíte za cenu začínající na 194,80 dolarech (tj. v přepočtu 3 869 Kč).

Bedove HY5001 - fotoaparát Bedove HY5001 - přední část Bedove HY5001 - zadní část

 

Zdroj: gizchina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Spíš mi to jako celek připomíná Nokii C5

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat