ZTE N988: Nová vlajková loď s 5,7″ a Tegrou 4?

ZTE N988: Nová vlajková loď s 5,7″ a Tegrou 4?
2013-04-19T08:06:26+02:00
• 19. 4. 2013

Společnost ZTE vsází na design modelu Grand S a myslí si, že velmi podobně navržené telefony v rámci celé modelové řady budou dělat značku mnohem úspěšnější. Tuto strategii můžeme například zpozorovat i u Samsungu a jejich řady s názvem Galaxy. Nově připravované zařízení nese označení N988, je dalším dvojníkem modelu Grand S a bližší specifikace včetně snímku unikly výrobci právě dnes.

ZTE N988

ZTE N988 dostane 5,7palcový displej s HD rozlišením, o jeho výkon se postará 2 GB operační paměť RAM společně s prozatím neupřesněným čtyřjádrovým procesorem a s taktem 1,5 GHz, ale hovoří se o Tegře 4 od NVidie. Zadní část nabídne 13megapixelový fotoaparát a naopak dopředu přijde 2 MPx kamerka. Všechny tyto hardwarové prvky budou zabaleny v těle, jehož tloušťka bude pouhých 6,9 mm.

V softwarové výbavě najdeme operační systém Android ve verzi 4.1.2 Jelly Bean. Novinka je vzhledově velmi blízká, jak modelu Grand S, tak i v únoru představenému modelu Grand Memo, jehož specifikace jsou velmi podobné. Oficiální představení by mělo proběhnout v Čině již brzy, a zda se objeví mimo toto území, je momentálně velkou neznámou.

Zdroj: unwiredview.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat