Twitter testuje svou oficiální aplikaci pro Google Glass

Twitter testuje svou oficiální aplikaci pro Google Glass
2013-04-30T07:18:46+02:00
• 30. 4. 2013

Nedávno jsme vás informovali o tom, že společnosti začínají mít zájem o vývoj aplikací pro chytré brýle od Googlu. První zde byla jen představa letecké společnosti, jak by mohlo vypadat uživatelské prostředí pro cestující na letišti. Následně jsme získali informaci, že Twitter projevil zájem o vytvoření vlastní aplikace.

Tato zpráva se setkala s kladným ohlasem u našich čtenářů a nyní je zřejmě můžeme potěšit. API Google Glass bylo nedávno otevřeno pro vývojáře, přičemž se nyní ukazuje, že Twitter opravdu pracuje na své vlastní aplikaci. Dokonce má existovat funkční beta verze, která se zatím ukázala jen v podobě několika tweetů, které obsahovaly sdílenou fotografii. Bohužel jeden z takových důkazů byl ihned smazán, když se objevil na profilu @MogroothMuddler. Ten patří vývojáři Shiv Ramamurthi, který pracuje v Twitteru.

Twitter   jonmarkgo  Is @MogroothMuddler beta testing ...

Další tweety dokazující, že aplikace již existuje, jsou stále aktivní. Z toho se dá usuzovat, že nám Twitter nepřímo říká, že se nejedná o tajnou věc, ale zatím není co představovat.

Twitter   Search - Just shared a photo #throughglass

Jedná se rozhodně o pozitivní zprávu, jelikož zájem velkých hráčů na takovýchto projektech je důležitý. Sami analytici uvádějí, že úspěch Google Glass stojí a padá na samotných aplikacích, které by měly být připraveny v den oficiálního prodeje. Je to stejné jako u smartphonů a operačních systémů. Zatím si tedy musíme počkat do příštího roku, než si brýle budeme moci oficiálně zakoupit, ale již nyní se můžeme těšit na základní aplikace, které snad budou přibývat.

Zdroj: engadget.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat