T-Mobile představuje další „neomezené“ tarify aktualizováno

T-Mobile představuje další „neomezené“ tarify [aktualizováno]
2013-04-22T06:22:26+02:00
• 22. 4. 2013

T-Mobile jako poslední představil svou variantu neomezeného tarifu, ale jednalo se spíše o rychlou odpověď na nabídku O2. Vodafone samozřejmě nezůstal pozadu, ale přislíbil, že se máme těšit na konec května, kdy budou představeny nové RED tarify. T-Mobile nyní uvede doplňující nabídku, která se opět budou chlubit nálepkou neomezeně.

T-Mobile - S námi

Konečné cenovky jsou pro zákazníky, kteří se upíší na 24 měsíců, přičemž bez úvazku u nich stoupne cenovka. Konkrétně tedy budete muset zaplatit o 150 Kč za měsíc víc.

T-MOBILE DÁLE ZVÝHODŇUJE NABÍDKU   T-Mobile t-press

První dva tarify disponují neomezeným voláním jen v rámci sítě T-Mobile. U tarifu „S námi v síti“ budete muset zaplatit za volání do jiné sítě 3,50 Kč za minuntu a SMS zpráva vás přijde na 1,50 Kč.  FUP je stanoveno na 20 MB. U „S námi v síti+“ již získáváte 120 minut volání do jiných sítí a vše nad rámec je účtováno stejně, jako u tarifu předchozího. Posledním variantou je „S námi síť nesíť“, kde došlo k navýšení FUP na 1.5 GB.

T-Mobile - S námi (1)

Další novinkou je rušení dotovaných mobilních telefonů, přičemž je zde nastavena stejná taktika jako u O2. Zaplatíte nízkou počáteční částku a následně po dobu 24 nebo 36 měsíců doplatíte zbytek hodnoty smartphonu. T-Mobile slibuje nulové navýšení ceny.

Dalším výrazným krokem vstříc zákaznickým přáním je možnost splátkového prodeje telefonů bez navýšení ceny, a to za nejnižší pořizovací cenu v porovnání s konkurencí (u dražších telefonů). Splátky jsou umožněny pouze se smlouvou na dobu určitou (24 nebo 36 měsíců), přičemž volit lze mezi jednou až 23 splátkami. Současně s tímto krokem T-Mobile ruší dotace na telefony u hlasových tarifů.    

Aby to nebylo jednoduché, tak pokud si k tarifu dokoupíte jiný datový balíček, dostanete slevu 150 Kč, ale minimální datový objem musí být 400 MB.

Zajímavou novinku, jež platí od dnešního dne, také operátor připravil pro klienty, kteří si přejí navýšit objem dat u svého hlasového tarifu. U tarifů S námi v síti+ a S námi síť nesíť získají nyní k mobilnímu internetu od 400 MB výše měsíční slevu 150 Kč. Tato sleva byla přitom dosud dostupná jen při aktivaci mobilního internetu k hlasovému tarifu na samostatné SIM kartě.   

Osobní - T-Mobile - Zvýhodnění k mému tarifu

Tyto nabídky jsou nyní k dispozici v eshopu operátora na této adrese. My jsme si zkusili sestavit kompletní balíček se základním „neomezeným“ volání, který je ovšem zaměřen na mobilní data. Zvolili jsme 3 GB FUP a závazek na 24 měsíců. Vyšla nám částka 698 Kč, což považujeme za celkem zajímavou alternativu ke konkurenčním nabídkám.

Osobní - T-Mobile - Můj košík

Zdroj: TZ

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat