Samsung – očekávání u Galaxy S4 a odložení verze mini

Samsung – očekávání u Galaxy S4 a odložení verze mini
2013-04-22T12:08:50+02:00
• 22. 4. 2013
2

Samsung tento rok chce překonat všechny rekordy, které byly stanoveny předchozími topmodely. Smartphone Galaxy S4 nikdy nebude označen za revoluční zařízení, ale zatím jej různé zahraniční redakce hodnotí jako příklad dobré evoluce. Samozřejmě jsou zde stále stejné neduhy, které jsou vyčítány některými potencionálními zákazníky. Jako příklad se dá uvést plastové provedení u top modelu za nemalou částku.

b277a899-b39f-4a9d-9120-9d3dcbae39f8

V tuto chvíli se chystá prodej SGS4 v 50 zemích, kde se nachází například i České republika. Dočkáme se tedy oficiálního začátku distribuce již 27. dubna. Korejský výrobce prý investoval 140 miliónů dolarů do marketingu, který se zdá být zatím vlažný, ale můžeme očekávat jeho přiostření v následujících týdnech. Samsung si stanovil pomyslnou hranici 10 miliónů prodaných kusů během prvního měsíce dostupnosti. Aspoň to vyplývá z informací, že nyní má být vyroben takový počet zařízení.

Zajisté budeme sledovat, jestli nový model, který se bude prodávat ve dvou variantách, překoná své předchůdce. Musíme dodat, že to nebude nejjednodušší úkol, ale Samsung má silné karty v rukávu. Například je již nyní připraveno slušné portfólio příslušenství.

Bohužel se zdá, že u verze mini dochází k problémům. Minulý měsíc jsme vás informovali o celkově 4 verzích, které budou různě dostupné po celém světě. Můžeme se těšit na 4jádrové a 2jádrové modely, ale zatím nevíme, který z nich bude určen pro náš trh. Rozhodně se nebude jednat o ořezávátka.

I91901

Ukazuje se, že původní plány na uvedení do prodeje jsou odsunuty o několik týdnů. Původně se spekulovalo o představení na konci května, ale nově si budeme muset počkat až na polovinu července. Nevíme, jestli jsou zde technologické komplikace, nebo se jedná jen o marketingové rozhodnutí.

Zdroje: sammobile.com, sammobile.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Jsem spíš zvědavý na S4mini , nepotřebuji větší úhlopříčku na to mám tablet …

Určitě dobrá mašinka,ale 17 litrů je hodně přemrštěná cena.Lidi to i tak budou kupovat.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat