Nokia chystá lowendovou Ashu 501 a 210

Nokia chystá lowendovou Ashu 501 a 210
2013-04-12T09:42:37+02:00
• 12. 4. 2013

Finská společnost Nokia, které se dlouhodobě daří na trhu s lowendovými telefony a stává se díky nim výnosnou, chystá v nejbližší době odhalit další dvě mobilní novinky. Ačkoliv jsou první informace velmi strohé,  s jistotou lze potvrdit alespoň náznak, že finský výrobce na něčem novém momentálně usilovně pracuje.

Nokia Asha 501 a Asha 210

Lowendová zařízení budou patřit do modelové řady Asha, kde jeden telefon ponese název Asha 501 (číslo modelu RM-902) a ve druhém případě půjde o Ashu 210 (RM-924). Jak je z uniklého snímku zřejmé, uvnitř se noví uživatelé můžou těšit na nové uživatelské rozhraní Asha. Kromě toho, dále také Asha 501 například dostane 5megapixelový fotoaparát a jejich cenovka by neměla přesahovat hranici 150 dolarů (tj. v přepočtu 2 959 Kč).

Typickým znakem telefonů od Nokie je široká paleta barevných provedení a ani zde pravděpodobně nebude nouze o velký výběr. S čím přijde Asha 210 není prozatím zcela jasné, ale hovoří se u něj o absenci fotoaparátu, podpoře GPRS dat nebo o vestavěném FM rádiu. Další informace budou známy s blížícím se oficiálním představením obou modelů, proto si na ně budeme muset ještě nějakou chvíli počkat.

Zdroj: intomobile.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat