Slevolapka – všechny slevy na jednom místě Android, iOS, WP

Slevolapka – všechny slevy na jednom místě [Android, iOS, WP]
2013-03-24T09:21:23+02:00
• 24. 3. 2013

Patříte k uživatelům, kteří používají slevové portály? Máme pro vás skvělou zprávu, na Google Play, App Store a Windows store se již delší dobu nachází aplikace, která vám vše ulehčí. Slevolapka, jak již svým jménem napovídá, posbírá všechny slevy všech slevových portálů přímo do vašeho smartphonu. Vše funguje na jednoduchém principu, kdy si můžete zadat své požadované město, případně žádoucí a nežádoucí slova slev, které vás zajímají.

unnamed (1) unnamed (3)

Po prvním spuštění stačí nastavit města, dále už jen kategorie a tímto jednoduchým krokem všechno nastavování končí. Aplikace obsahuje také widget, ve kterém se průběžně slevy mění a aktualizují. Také je možnost si nastavit upozorňování v určitý čas, abychom na nějakou slevu případně nezapomněli. Fakt, který potěší je, že Slevolapka je zcela zdarma pro všechny platformy.  Ulovit lze slevy z kategorií, např. hubnutí, pobytů a elektroniky.

unnamed (5) unnamed

Autor aplikace, by mohl být příkladem ve svém přístupu k odpovědím na případné chyby a nedostatky, vše aktivně řeší, a proto jej musím pochválit. Pokud tedy patříte k nadšencům slev, je nutno říci, že Slevolapka je aplikací přímo pro vás.

logo-app App Name Developer NEZNÁMÁ ANDROID

[winphone]/slevolapka/b5aa211a-0133-4575-a7f5-f366b5808f7b[/winphone]

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat