MiHome Launcher updatován na verzi 2.0.0

MiHome Launcher updatován na verzi 2.0.0
2013-03-15T22:44:31+02:00
• 12. 3. 2013

Pokud na svém telefonu máte originální Android, nebo používáte jinou ROM než MIUI, ale vzhled launcheru z tohoto odvětví androidích modifikací se vám líbí, máte možnost stáhnout si aplikaci MiHome Launcher. Jedná se o launcher, který přináší vzhled z MIUI na Androidy (2.3 a vyšší). Nyní byl updatován na verzi 2.0.0.

161650d6cjkrjzuotjtupj.jpg.thumb

Aktualizace přinesla mnohé novinky. Úsměv na tváři by mohla vykouzlit uživatelům Ultra HD telefonů, jelikož nyní je toto rozlišení launcherem podporováno a ikony jsou pro toto vysoké rozlišení optimalizovány. Nejvíce však budou potěšeni ti, kterým se líbí novější vzhled MIUI, přesněji MIUI V5, jehož ikony jsou nyní v launcheru obsaženy a optimalizovány pro použití téměř na všech zařízeních.

Ve výchozím vzhledu jsou nyní obsaženy i skiny hodin, které nahrazují ty původní. Pozměněna byla i lišta zobrazující se při načítání, nebo vzhled nabídky na ploše, která se mění společně s použitým skinem. Vyřešeny byly i některé chyby, a to jak kosmetické, tak funkční. Došlo k opravě nastavení, ve kterém si nastavujete vzdálenost mezi notifikační lištou a vrchní řadou ikon. Opravena je i chyba, která na některých telefonech  při používání tohoto launcheru způsobovala restartování.

Někteří uživatelé mohli zaznamenat chybu, která na zámku obrazovky ukazovala nápis ‚Charging‘, i když se telefon nenabíjel. Uživatelé ZTE U985 se pro změnu mohli setkat s chybějící ikonou Telefonu. Tyto chyby jsou nyní také opraveny. Aplikaci můžete stáhnout buď na GooglePlay nebo na webu MIUI.

logo-app App Name Developer NEZNÁMÁ ANDROID

Zdroj: en.miui.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Michal Císařovský

Student ČZU v Praze, který se zajímá o vše kolem Androidu, především o aplikace. Rád zkouší nové komunitní ROM a především se neustále zabývá grafickými úpravami svého telefonu. Jeho nejoblíbenější modelovou řadou jsou Xperie. Mezi jeho další záliby patří fotografování, hudba a divadlo.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat