5 aplikací ze storu – fotíme na iOS

5 aplikací ze storu – fotíme na iOS
2013-03-27T11:16:27+02:00
• 27. 3. 2013

V dnešním pokračování seriálu 5 aplikací ze storu opět zamíříme do vod operačního systému iOS a konkrétně se podíváme na aplikace pro pořizování a následnou editaci fotografií, popřípadě jejich sdílení.

Phoster

Povedený nástroj k tvorbě plakátů a pozvánek. Aplikace vás hned po zapnutí přivítá výběrem šablony, kterých je připravených opravdu požehnané množství. Po vybrání si ji můžete ještě dostatečně přizpůsobit, například změnou fontu, velikosti písma, samozřejmě přidat vlastní obrázek na pozadí a v neposlední řadě obrázek i dodatečně upravit. Po dokončení máte možnost váš výtvor sdílet na nejrůznější sociální sítě a nebo jen uložit do vašeho přístroje. Aplikaci doporučuji, jedná se o kvalitní a rychlý nástroj na tvorbu hezkých plakátů a pozvánek.

obrázek 1 obrázek 2

logo-app Phoster Developer Zdarma iOS

TimeLapse

Jak již název napovídá, jedná se o aplikaci na tvorbu timelapsů. Timelapse je technika snímání, při níž se vyfotí například každou minutu jeden snímek a z těch se pak vytvoří video o 30 snímcích. Aplikace umožňuje tvořit opravdu perfektní timelapse, k dispozici je hromada nastavení od délky videa po frekvenci snímání. Velice potěší také fakt, že aplikace je zcela zdarma.

obrázek 5 obrázek 1 (2)

logo-app TimeLapse - Free Developer Zdarma iOS

Snapseed

Asi netřeba příliš představovat, jedná se o velice povedenou aplikaci na editaci fotek, nyní po odkoupení Googlem je z části integrována i v Google+. Snapseed nabízí základní úpravu fotek, jako je oříznutí, úprava jasu a také různé efekty. To vše je velmi propracované a dokáže to vaši fotku pěkně upravit.

obrázek 4 obrázek 3

logo-app Snapseed Developer Zdarma iOS

iMajiCam Pro

Aplikace s řadou efektů na vaše fotografie. Co mě však překvapilo, je, že si efekty navolíte ještě před vyfocením a ty se vám zobrazují v reálném čase. Efektů je požehnaně a dají se různě kombinovat. Jedinou vadou na kráse může být poměrně velký reklamní banner ve spodní části obrazovky, to je však kompenzováno tím, že je aplikace zdarma.

obrázek 2 (2) obrázek 3 (2)

logo-app iMajiCam — Realtime video effects Developer Zdarma iOS

Instagram

Na závěr jsem si připravil snad všem známou aplikaci Instagram. Jedná se o takovou sociální síť jen pro vaše fotografie okořeněné ještě jedním z efektů. Já ho už používám skoro rok a tak se mohu podělit o dojmy z dlouhodobého používání. Instagram nyní podporuje propojení nejen s Facebookem, díky němuž lze snadno najít své přátele. Vy je pak můžete sledovat a „lajkovat“ či komentovat jejich fotečky. A o tom to vlastně celé je. Nedávno se objevila možnost si svůj profil prohlédnout i na PC ve webovém prohlížeči. Někdy se na Instagramu vyskytnou opravdu pěkné fotografie třeba přírody, jindy zase lidi fotí jen svoje jídlo, vše ale záleží na tom, koho sledujete. Celkově mě tato sociální sít poměrně chytla a stále rád přidávám nové fotky.

obrázek 4 (2) obrázek 5 (2)

logo-app Instagram Developer Zdarma iOS

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat