Zopo představí 5,7-palcový tabletofon s Tegrou 3 a 32 MPx

Zopo představí 5,7-palcový tabletofon s Tegrou 3 a 32 MPx
2013-02-23T13:01:46+02:00
• 23. 2. 2013

Čínský výrobce Zopo má v plánu vyrazit proti finské Nokii s nadupaným tabletofonem, na jehož zádech najdete fotoaparát s neobvykle vysokým rozlišením, ale také pod kapotou jeden z nejvýkonnějších mobilních procesorů. Mělo by se údajně jednat o nového konkurenta pro Nokii Lumia 808 PureView, která vyniká 41 MPx fotoaparátem.

Zopo

Jestliže máte v oblibě pořizování snímků prostřednictvím chytrého telefonu a chcete jej skloubit i s výkonem, možnou alternativou může být připravovaný model od společnosti Zopo. Jeho jediným esem v rukávu totiž nebude pouze 32 MPx fotoaparát, pokračovat můžeme obrovským 5,7palcovým displejem, čtyřjádrovým procesorem Tegra 3 od Nvidie s taktem 1,6 GHz, přední 5 MPx kamerkou nebo technologií podporující „3D Stereo hraní“.

První oficiální informace vypadají velmi slibně, i když v případě procesoru Tegra 3 půjde brzy již o zastaralejší věc, která ale bude mít stále co po výkonnostní stránce nabídnout. Bohužel nejsou doposud známy žádné další specifikace a klidně může být kamenem úrazu baterie s nízkou kapacitou, málo paměti RAM nebo například 4GB nerozšiřitelná interní paměť. Možné je všechno, proto nechme spekulace s pouhými čísly stranou.

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat