Xiaomi Mi2A přijde možná už v květnu

Xiaomi Mi2A přijde možná už v květnu
2013-02-21T14:07:33+02:00
• 21. 2. 2013

Podle prvních nepodložených informací měla příští generace telefonu Xiaomi dorazit v polovině tohoto roku, a to pod názvem MI3. Jenže nové zvěsti o připravované novince naznačují, že telefon skutečně spatří světlo světa již v květnu, což se dá říci, že ve slibovaném termínu, ale bude pojmenován Mi2A.

Xiaomi

Už v loňském roce zvedla velkou vlnu zájmu verze Xiaomi M1, která byla představena v květnu. Momentálně chystaná novinka Mi2A údajně dostane 5palcový displej s Full HD (1080p), čtyřjádrový procesor Tegra 4, 2 GB paměť RAM a LTE modul. Další bližší specifikace bohužel nejsou prozatím známy, takže nelze potvrdit ani vyvrátit, zda nabídne pokročilejší vybavení než jeho předchůdce MI2, anebo pouze jedinou výraznou změnou bude velikost displeje.

Těžko říci, jestli informace kolem původního modelu MI3 jsou nepravdivé nebo také půjde tradičně v srpnu do prodeje jako plnohodnotný nástupce společně s Mi2A. Nakonec by nebylo špatné se dočkat tento rok dvou 5tipalcových modelů a s rozšířeným prodejem například i u nás, ve střední Evropě.

Xiaomi MI2AXiaomi MI2A

Zdroj: androidray.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat