TheftSpy: ovládejte a špehujte váš telefon na dálku

TheftSpy: ovládejte a špehujte váš telefon na dálku
2013-02-27T09:32:07+02:00
• 27. 2. 2013

TheftSpy je velice zajímavá aplikace, kterou vyvinul jeden člen XDA Developers za účelem dosažení maximální kontroly nad vaším zařízením v případě, že se vám telefon ztratí, či vám jej někdo ukradne, nebo si jen pro jistotu chcete zálohovat vybraný obsah.

Screenshot_2013-02-26-17-19-38 Screenshot_2013-02-26-18-51-49

Aplikace TheftSpy nedisponuje žádným extra rozhraním pro ovládání. Nabízí jen pár základních možností, jako je datový plán a pár dalších možností konfigurace. Po stažení v prvotní fázi aplikaci nakonfigurujeme a ona pak v tichosti běží na pozadí mezi dalšími aplikacemi. Veškerá správa pak už pobíhá přes webové rozhraní. Jakmile si tedy aplikaci stáhnete a provedete registraci nového účtu, můžete se na adrese theftspy.com k tomuto účtu přihlásit a zkoušet, co vše vlastně tato aplikace umí. Rovnou vám prozradím, že toho není málo.

imgsynch record

Webové rozhraní sice nepracuje dvakrát rychle, ale není ani vyloženě pomalé. Některé funkce jsou zdarma v základu, za některé, jako například pořizování videí prostřednictvím fotoaparátu, nebo synchronizace fotek, jsou přístupné za dobrovolný poplatek autorovi. Rovněž některé funkce vyžadují root oprávnění.

sms start

Pomocí TheftSpy můžete sledovat vaše zařízení pomocí GPS, můžete z vašeho telefonu získat call log, SMS zprávy, fotografie další. Vzdáleně můžete aktivovat fotoaparát a pořizovat fotky, videa a screenshoty. Rovněž můžete zařízení vzdáleně restartovat, vypnout nebo uzamknout. Také lze pořídit zvukový záznam pomocí vestavěného mikrofonu. Veškeré pořízené záznamy můžete samozřejmě synchronizovat s webovým úložištěm.

Aplikace nabízí opravdu mnoho zajímavých možností a nástrojů a stává se tak i poměrně nebezpečným nástrojem, kterým lze prakticky zařízení detailně špehovat. Pokud vás aplikace TheftSpy zaujala, můžete si ji zdarma stáhnout z obchodu Play. Osobně jsem ji vyzkoušel a nějaký čas testoval a zatím mě stále mile překvapuje.

logo-app App Name Developer NEZNÁMÁ ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat