Samsung Orb bude konkurovat PhotoSphere od Googlu

Samsung Orb bude konkurovat PhotoSphere od Googlu
2013-02-23T00:20:04+02:00
• 23. 2. 2013

Pokud vlastníte Nexus telefon od Google, tak jste nejspíš určitě vyzkoušeli funkci Photosphere, kterou je fotoaparát vybaven. Tato funkce již naštěstí není jen doménou zařízení Nexus a díky modifikacím si ji můžou vyzkoušet i uživatelé zařízení s různými custom ROM, u kterých však funkce Photosphere nefungovala vždy korektně.

5184photo-sphere

Photosphere pořizuje úžasné 360° panoramatické snímky. Následně je můžete publikovat na sociální síti Google Plus, kde si je prohlédnete v plné kvalitě. Samsung se nechal slyšet, že by měl přinést do svých zařízení obdobnou funkci, která nese název Orb. Tato funkce bude, jak se dá očekávat, implementována do nadcházející vlajkové lodi Samsung Galaxy S IV a měla by uživatelům umožnit pořizovat podobné 360stupňové snímky jako s Photosphere.

Jaká kvalita snímků bude u Orb dosažena a zdali se  vyrovná Photosphere, to se necháme překvapit. Nicméně vzhledem ke spekulacím, které hovoří o tom, že by Galaxy S IV měl disponovat 13MPx fotoaparátem, by se dalo čekat, že budou panoramatické fotografie velice kvalitní. Uživatelé budou moci pořízený snímek nasdílet na sociální síť Facebook, se kterým chce Samsung ve spojení s Orb úzce spolupracovat, aby tak nabídl podobný ekosystém, jaký nabízí Photosphere a Google Plus.

Zdroj: android.gs

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat