Orange představuje tři nové smartphony

Orange představuje tři nové smartphony
2013-02-23T10:09:32+02:00
• 23. 2. 2013

Telekomunikační společnost Orange uvádí na trh své tři značkové smartphony, které měla dle informací vyrobit čínská společnost ZTE. Jedná se o modely Lumo, San Remo a Nivo. Tyto modely by již měly obsahovat nový Android 4.1 Jelly Bean.

orange-phones

První mobil Lumo by měl disponovat 4,5palcovým displejem, 8MPx fotoaparátem a LTE konektivitou. San Remo disponuje 4,7palcovým displejem, štíhlým tělem s tloušťkou 8,2 mm a 8MPx fotoaparátem. Orange Nivo, který by měl být určen hlavně pro mladé zákazníky, nabídne 4palcový displej a 5Mpx fotoaparát. Bližší technické specifikace zatím nejsou známy.

Uvedené modely by měly být k dispozici v zemích, kde Orange figuruje jako operátor, tedy v zemích jako Velká Británie, Španělsko, Slovensko a Rumunsko. Smartphony by měly být dostupné během následujících měsíců, nicméně není jisté, že ve všech zemích budou dostupné všechny tři varianty. Orange by měl telefony samozřejmě uvést na veletrhu MWC, který se koná již příští týden.

Zdroj: unwiredview.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat