HTC M4 a G2 se představí na veletrhu MWC

HTC M4 a G2 se představí na veletrhu MWC
2013-02-01T15:35:46+02:00
• 1. 2. 2013
2

Již dlouhou dobu se spekuluje o modelu HTC M7, který bude disponovat 4,7palcovým displejem s Full HD rozlišením. Dokonce se odhaduje, že jej společnost představí v předstihu před samotným veletrhem MWC. V tuto chvíli nemůžeme tuto spekulaci jednoznačně potvrdit, ale tchajvanský výrobce již oznámila nějakou akci, kde by mohl být představen tento top model.

Na zmiňované akci se zřejmě dočkáme jen modelu M7, ale pro veletrh MWC jsou asi připraveny další dva modely, které budou spadat do nižších kategorií. Jednou z novinek je M4 a má se jednat o ořezanou verzi vlajkové lodě pro tento rok. Displej dosáhne na úhlopříčku 4,3 palce s HD rozlišením. Výkon zajistí dvoujádrový procesor od společnosti Qualcomm a grafika Adreno 320. Ve výbavě nesmí chybět 2 GB RAM nebo interní úložiště o velikosti 16 GB. Bohužel nemáme zatím informace o slotu na microSD karty. Kapacita baterie bude pouze 1700 mAh. Dále bude vybaven 13MPx zadním foťákem a 1.6MPx přední kamerkou. Zřejmě již do základu dostane Android 4.1.2 Jelly Bean.

Druhým modelem má být HTC G2, který zapadne do nižší kategorie, čemuž napovídají samotné specifikace. Displej má 3,5 palce s údájným rozlišením HVGA, ale o této specifikaci silně pochybuji. Výkon by měl zajišťovat blíže nespecifikovaný procesor s taktem 1 GHz. Paměť RAM bude mít pouze 512 MB a interní úložiště dosáhne na 4 GB. Na zadní straně bude 5MPx kamera a mohu ještě dodat, že vše bude čerpat energii z baterie o kapacitě 1400 mAh. Tentokrát budeme marně hledat novější verzi systému. Bude obsažen Android 4.0 ICS.

Zatím to vypadá, že nám zde schází jedenmodel. M7 a M4 se dají považovat za celkem slušné nástupce, ale mobil G2 nezapadá do nadcházející rodinky. Jedná se vlastně o nejzákladnější model, jehož cenovka nebude nikterak vysoká. Odhaduji, že se objeví ještě jeden model, který bude v sérii „M“.

Zdroj: unwiredview.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Ten ICS myslia vážne? Mám rád HTC a ich smartfóny, ale s aktuálnosťou Androidu je to bieda.

Přemysl Vaculík

VIP 2. 2. 2013, 19:45

Musíme si počkat na oficiální informace, ale jedná se o slabý stroj a jeho cenovka bude nízká.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat