GooPhone N2 Lite: Čínský klon Galaxy Note II

GooPhone N2 Lite: Čínský klon Galaxy Note II
2013-02-24T09:00:00+02:00
• 24. 2. 2013
1

Na světě neexistuje snad známější společnost než GooPhone, která pravidelně a vždy s určitým předstihem uvádí na mobilní trh klony připravovaných novinek. Po uvedení čínského dvojníka HTC One ještě před samotným uvedením telefonu, tentokrát přichází model GooPhone N2 Lite nenápadně se podobající Galaxy Note II od Samsungu.

GooPhone N2 Lite

GooPhone se nesnaží žádný způsobem skrývat tuto skutečnost a rovnou přiznává, že jde v případě modelu N2 Lite o klon Samsungu Galaxy Note II, u kterého najdete stejně jako u originálu 5,5-palcový displej s HD rozlišením. Podle prvních snímku má klon větší rámečky kolem displeje a následně hardwarové vybavení také nenabídne to, co by ve skutečnosti mělo.

GooPhone N2 Lite

I když výrobce měl původně v plánu skutečně N2 Lite vybavit čtyřjádrovým procesorem MediaTek MT6589,  ve skutečnosti přijde na trh pouze s dvoujádrovým procesorem MediaTek MT6577 taktovaný na 1 GHz. Zároveň nemůžeme vyloučit, že označení Lite z názvu vymizí a v budoucnu přijde stejný model s dvojnásobným procesorem.

GooPhone N2 Lite GooPhone N2 Lite GooPhone N2 Lite GooPhone N2 Lite

Pod kapotou dále najdete 1GB paměť RAM, rozšiřitelnou 4GB interní paměť o MicroSD karty a baterii s kapacitou 3100 mAh. Přední část zařízení zaujímá 1,3MPx kamerka a na opačné straně najdete 8MPx fotoaparát. Co se týče prodeje,  na trh v Číně dorazí N2 Lite velmi brzy, a to s cenovkou 999 juanů, což v přepočtu vychází na přijatelných 3 104 Kč.

Zdroj: unwiredview.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Jiří Čapek

7. 6. 2013, 19:41

Budu si ho moct koupit v čr?

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat