Cat představil nový robustní model B15

Cat představil nový robustní model B15
2013-02-26T10:46:20+02:00
• 26. 2. 2013

Společnost Cat, vyrábějící ochranné pracovní oděvy či například vysokozdvižné vozíky, představila pro mobilní trh nový model s označením B15. Jedná se o nástupce B10, jehož preniéra proběhla před necelým rokem. Model nabízí hned několik technických vylepšení včetně obvyklé zvýšené odolnosti.

Cat B15

Nový Cat B15 bude především vynikat povyrostlým displejem, a to z 3,2 palců na rovné 4 palce a zároveň bude také chráněn technologií Gorila Glass. U samotného rozlišení se nic nemění a zůstává na žalostných 800 x 480 pixelů. Zařízení požene dvoujádrový procesor MediaTek MT6577 s taktem 1 GHz.

Mezi další vlastnosti můžeme zařadit 512MB paměť RAM, 4GB interní paměť rozšiřitelnou o MicroSD karty až do 32 GB, FM rádio a podporu 3G sítí. Na zádech ponese 5MPx fotoaparát a přední strana bude disponovat VGA kamerkou. Po softwarové stránce poběží na operačním systému Android ve verzi 4.1 Jelly Bean.

B15 vydrží v hloubce 1 m až půl hodiny, díky IP67. Dále s ním můžete pracovat v teplotním rozmezí od -20 °C až do 55 °C. Do prodeje se tento kousek dostane v březnu s relativně vyšší cenovkou začínající na 329 eurech, což v přepočtu vychází na 8 389 Kč.

Cat B15Cat B15

 

 

 

 

 

 

 

 

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat