BLU představuje další smartphony: phablet Studio 5.3 II a odolný Tank 4.5

BLU představuje další smartphony: phablet Studio 5.3 II a odolný Tank 4.5
2013-02-10T09:07:28+02:00
• 10. 2. 2013

Je to pár dní zpět, co BLU Products představilo řadu modelů Quattro s Nvidií Tegra 3. Nyní od této značky přicházejí na trh další dva kousky, kterými jsou Studio 5.3 II a Tank 4.5.

Blu-studio-53-ii-new

BLU Studio 5.3 II je nástupcem loňského modelu, oproti kterému přináší lepší parametry. Tento smartphone je vybaven dvoujádrovým procesorem Cortex A9 s taktem 1 GHz. O zobrazení se postará 5,3palcový IPS displej s rozlišením 960 x 540 bodů. Pro data poslouží  interní paměť s kapacitou 4 GB, kterou bude možno rozšířit díky slotu pro microSD karty. Telefon je dále vybaven 8MPx fotoaparátem s duální LED diodou, přední  2MPx kamerkou a baterií s kapacitou 2 200 mAh. Telefon disponuje podporou dvou SIM karet. Instalovaným operačním systémem je Android 4.1 Jelly Bean. Cena je stanovena na příjemných 199 dolarů, tedy v přepočtu na 3 800 korun.

Blu-tank-45-new

BLU Tank 4.5 reprezentuje odolný telefon, který by měl odolat nejen prachu i vodě, což deklaruje certifikace IP67. Tento robustní kousek telefonu je poháněn rovněž dvoujádrovým procesorem Cortex A9 taktovaným na frekvenci 1 GHz. Displej má úhlopříčku 4,5 palce a rozlišení 960 x 540 pixelů. Interní paměť čítá 4 GB, kterou lze rozšířit o microSD karty. Na zadní části nalezneme 5MPx fotoaparát a vpředu pro video hovory poslouží VGA kamerka. Baterie disponuje kapacitou 1 760 mAh. Telefon rovněž podporuje dual SIM. Operačním systémem, na kterém odolný Tank poběží, je Android 4.1 Jelly Bean. I u tohoto telefonu je cena stanovena na 199 dolarů. Oba telefony by se měly co nevidět objevit na americkém trhu.

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat