BLU představil novou řadu telefonů Quattro s Tegrou 3

BLU představil novou řadu telefonů Quattro s Tegrou 3
2013-02-04T10:19:55+02:00
• 4. 2. 2013

Jestliže jste již někdy slyšeli o výrobci BLU pocházejícím z Miami, tak vás pravděpodobně jejich low-endové modely ničím nenadchly. Dobývaly totiž spíše mobilní trhy v oblasti Latinské Ameriky, kde je BLU označováno za jednu z nejrychleji rostoucích firem. Nyní se opět vrací do hry díky nově představené řadě chytrých telefonů s názvem Quattro, která nabídne především o poznání lepší hardwarové vybavení.

BLU Products

Série chytrých telefonů Quattro se skládá ze tří zařízení a všechna jsou poháněna čtyřjádrovým procesorem Tegra 3 od Nvidie. Model Quattro 4.5, jak už z názvu vyplývá, nabídne 4,5palcový displej, dále zmiňovaný procesor s taktem 1,5 GHz, 1GB paměť RAM nebo interní paměť o velikosti 4 GB. Jako nejslabší článek z představených zařízení by měl přijít na trh za cenu 249,99 dolarů, což v přepočtu vychází na 4 710 Kč.

U modelu Quattro 5.7 HD nenajdete mezi specifikacemi nic odlišného. Tedy kromě displeje, jehož velikost vzrostla na 5,7palců a s tím i rozlišení (1280 x 800 pixelů), což se samozřejmě odráží v ceně a celkem tak přijde na 299,99 dolarů (tj. 5 652 Kč).

Jako třetí a zároveň poslední byla představena nová vlajková loď BLU s přívlastkem Quattro 4.5 HD. I když velikost displeje není nějak převratná, tak hustota pixelů vzrostla na 326 ppi a celá obrazovka je chráněna sklem Gorilla Glass. Na vnitřní 16GB paměť uložíte až čtyřkrát více dokumentů než u předešlých smartphonů a zlepšení se událo také u fotoaparátu. Na trh tento kousek vyrazí za cenu 349,99 dolarů (tj. 6 594 Kč), a to může být možným kamenem úrazu.

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat