Sharp Aquos EX SH-04E – novinka pro dámské pokolení

Sharp Aquos EX SH-04E – novinka pro dámské pokolení
2013-01-24T11:10:07+02:00
• 24. 1. 2013

Japonský výrobce Sharp ve spolupráci se společností NTT DoCoMo představily pro mobilní trh model s názvem Aqous EX SH-04E určený především pro něžné pohlaví. Chytrý telefon můžeme rovnou zařadit do vyšší třídy, jelikož svým hardwarovým vybavením rozhodně překvapí a nebude tedy od věci si uvést na úvod pár technických specifikací.

HD displej o velikosti 4,5 palce s technologií CG Silicon TFT LCD doplní čtyřjádrový procesor Snapdragon S4 Pro s frekvencí 1,5 GHz, 2GB paměť RAM a také 2 000mAh baterie. Pořízené fotografie 13MPx fotoaparátem uložíte do 16GB uživatelské paměti. O softwarovou stránku se postará operačním systém Android ve verzi 4.1 Jelly Bean.

Nebyl by to jistě telefon pro dámy, kdyby jim nenabídl něco navíc, čím by se zároveň i odlišil od těch ostatních běžných smartphonů. Mezi předinstalovanými aplikacemi najdete třeba takovou, díky níž dámy mohou zachytit svoji tvář, což jim umožní vyzkoušet kosmetiku, jako jsou například oční stíny nebo rtěnku, od společnosti Shiseido.

Poslední informace prozrazuje barevná provedení. Dostaneme tedy růžovou, bílou a černou barvu. Další bližší informace společně s cenovkou nejsou bohužel prozatím zveřejněny, a tak si případné zájemkyně budou muset ještě nějakou chvíli počkat.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat