Samsung Galaxy Pocket Plus – oživení malého low-endu

Samsung Galaxy Pocket Plus – oživení malého low-endu
2013-01-17T08:14:51+02:00
• 17. 1. 2013

Oblibu low-endových chytrých telefonů lze u nás především zpozorovat u mobilních operátorů, kteří je mají ve zvyku nabízet za lákavou jednu korunu při podpisu smlouvy. Před nějakou dobou jsme mohli spatřit na mobilním trhu a taktéž v nabídce operátorů model Galaxy Pocket od společnosti Samsung. Už v prosinci loňského roku se poprvé hovořilo o jeho nástupci s přívlastkem Plus a dnes opět vyplouvají na povrch nové bližší specifikace o této připravované novince.

Oživení celého modelu nebude nijak převratné. Největší změnou zřejmě projde hardwarová stránka, ale ani software nebude ošizen s tím, že v hlavní roli se představí Android ve verzi 4.0 Ice Cream Sandwich. Hardwarová aktualizace se bude týkat lepšího procesoru o frekvenci 850 MHz, 512MB paměti RAM (původně 384 MB) a vnitřní uživatelská paměť vzroste na 4 GB (původně 3 GB).

Ostatní specifikace zůstanou nezměněny, takže lze očekávat stejný 2,8palcový QVGA displej, 2MPx fotoaparát, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, FM rádio a podpora paměťových SD karet. Nový Samsung Galaxy Pocket Plus půjde na trh pod číselným označením GT-S5301, v případě Latinské Ameriky GT-S5301L, a očekávat jeho příchod lze v první pololetí tohoto roku.

Na další informace týkající se ceny nebo oficiálního představení budeme muset ještě nějakou dobu počkat, nicméně lze dopředu očekávat, že cenovka tohoto zařízení nepřekročí hranici 3 000 Kč.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat