Převlečte Android do vzhledu Ubuntu OS video

Převlečte Android do vzhledu Ubuntu OS [video]
2013-01-19T15:21:05+02:00
• 19. 1. 2013

Vždy, když se představí nějaký nový mobilní operační systém, tak se objeví koumák, který se bude snažit udělat jeho portaci na jiný systém. Samozřejmě je k tomu nejvhodnější systém Android, na které jsme mohli vidět vzhledy iOS nebo Windows Phone. Nedávno byl představen nejnovější systém Ubuntu OS, jenž se objeví na prvních telefonech až za rok. Naštěstí zanedlouho bude dostupný pro Galaxy Nexus a případně pro další smartphony. Pokud ale nechcete přecházet na nový systém a chcete si dopřát vzhledu tohoto systému, tak se na internetu objevil návod, který vám pomůže v proměně.

Na videu výše můžete vidět, jak celý systém vypadá a že autor vytvořil perfektní vzhled, který přináší z každého světa něco navíc. Ačkoliv je video již nějakou dobu venku, tak jsme si počkali na podrobný návod, jak toto vše docílit na smartphonu. Armando Ferreira pro vás připravil 25minutový návod, u kterého budete samozřejmě potřebovat angličtinu.

V tomto je nádhera systému Android. Nepotřebujete zůstávat na jednom vzhledu. Můžete změnit cokoliv a pokud si chcete vyzkoušet tvorbu tohoto vzhledu, tak tu jsou pro vás aplikace, které si musíte nainstalovat. V první řadě potřebujete od Armanda balíček se zálohami, který můžete stáhnout zde. Než vše začnete tvořit a nahrávat na váš smartphone, tak si musíte nainstalovat všechny tyto aplikace. Následně se řiďte videem. Není nijak náročné, jen to potrvá nějakou dobu.

logo-app TSF Shell 3D Launcher TSFUI 11,48 US$ ANDROID

Dodatečně stáhněte vzhled – MIUI TSF Theme: http://goo.gl/hgzAX

logo-app WidgetLocker - zámek obrazovky TeslaCoil Software 2,99 US$ ANDROID logo-app Clock JB+ Moblynx 1,21 US$ ANDROID logo-app Ultimate custom widget (UCCW) VasuDev Zdarma ANDROID logo-app MultiPicture Live Wallpaper lllllT Zdarma ANDROID logo-app App Name Developer NEZNÁMÁ ANDROID logo-app Pure music widget Francois DESLANDES 1,21 US$ ANDROID logo-app Simple Calendar Widget MYCOLORSCREEN Zdarma ANDROID logo-app Aix Weather Widget Per Magnus Veierland Zdarma ANDROID logo-app Disk Google Google Inc. Zdarma ANDROID logo-app BlingBoard: Social Widget Jappka Zdarma ANDROID

Je až neuvěřitelné, že někdo dokáže bez větších problémů napodobit vzhled systému, který byl nedávno představen. Samozřejmě se nedají napodobit veškeré funkce. U nás v redakci se těšíme na Ubuntu OS, abychom jej podrobili většímu testu.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat