Plánované telefony Samsungu pro rok 2013

Plánované telefony Samsungu pro rok 2013
2013-01-23T12:00:49+02:00
• 23. 1. 2013

Veletrh MWC, který se bude konat v Barceloně, se nezadržitelně blíží. Všichni netrpělivě očekáváme, jaké novinky přinese. Samsung je jedním z nejsledovanějších výrobců a jistě se od něj můžeme dočkat mnoha novinek. Včera jsme vám přinesli informace týkající se plánovaných tabletů pro letošní rok. Dnes pro vás máme další produkty, které by měly být představeny na veletrhu MWC. Kromě tabletů připravuje Samsung i pár nových smartphonů, které se řadí do low-end kategorie. Nyní si ale ještě můžete připomenout očekávané parametry u Galaxy Note 8.0.

Galaxy X Cover 2 by měl být uveden již v únoru a mělo by se jednat o telefon vhodný do outdoorových podmínek díky své vodotěsnosti a odolnosti proti prachu. Měl by být vybaven WVGA TFT displejem s úhlopříčkou 4 palce. Pohánět jej bude dvoujádrový procesor taktovaný na frekvenci 1 GHz a k dispozici budete mít operační systém Android 4.1 Jelly Bean. Dále bude tento telefon vybaven 5MPx kamerou, vnitřním úložištěm 4 GB, které bude možné rozšířit o microSD karty. Konektivitu zajistí USB 4.0, USB 2.0, Wi-Fi 802.11 b/g/n. Baterie bude mít kapacitu 1 700 mAh.

Galaxy Young bude dalším levným smartphonem, jak už napovídají jeho specifikace. Do výbavy bude patřit 1GHz procesor, 3palcový WVGA displej, 3MPx kamera, 4GB interní úložiště s možností rozšíření díky slotu pro microSD karty, Bluetooth 3.0, USB 2.0, Wi-Fi 802.11, b/g/n, A-GPS a 1 300mAh baterie. K dispozici by měl být také ve variantě podporující dvě SIM karty, které asi budete moci využívat současně. Operačním systémem bude Android 4.1 Jelly Bean. Dostupný by měl být v dubnu letošního roku.

Dalším modelem je smartphone Galaxy Pocket Plus. O tomto telefonu jsme již také před časem psali. Galaxy Pocket Plus bude další levnou variantou smartphonu, který nabídne 2,8palcový HVGA displej, 850MHz procesor, 2MPx kameru, 4GB vnitřní pamětí s možností rozšíření o microSD kartu. Konektivitu zajistí Bluetooth 3.0, Wi-Fi b/g/n a A-GPS. Energii dodá baterie s kapacitou 1 200 mAh. I u tohoto modelu můžete počítat s operačním systémem Android 4.1 Jelly Bean. Verze pro jednu SIM kartu bude uvedena již v lednu a verze s dual SIM by se měla objevit během února.

Posledním modelem je Samsung Ch@t 226, který již svým názvem poodhaluje jeho primární určení. Tento model bude vybaven hardwarovou klávesnic. Měl by disponovat 2,2palcovým QVGA displejem, VGA kamerou, vyhrazeným tlačítkem pro poslání zprávy, Bluetooth 3.0, USB 2.0, podporou Exchange Sync, FM rádiem a baterií s kapacitou 1 000 mAh.

Zdroj: technobuffalo.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat