Nové hodinky COOKOO spárujete s iOS zařízením

Nové hodinky COOKOO spárujete s iOS zařízením
2013-01-08T17:07:01+02:00
• 8. 1. 2013
1

Jedna z nových technologií, která se v poslední době čím dál více prodírá na trh, jsou chytré hodinky připojené k vašemu chytrému telefonu, a to prostřednictvím Bluetooth 4.0, známého také jako Bluetooth Smart. Technologie umožňuje dlouhodobé připojení mezi mobilním zařízením a příslušenstvím s menší spotřebou. Výrobce ConnecteDevice se snaží jít ve stopách hodinek Pebble nebo SmartWatch od Sony a celosvětově oznámila uvedení chytrých hodinek s názvem COOKOO.

Hodinky od této společnosti kombinují klasické analogové ručičky s digitálním displejem a díky volně dostupným aplikacím si uživatelé můžou vybrat různé druhy oznámení, které se následně objeví i na jejich hodinkách. Vaše zápěstí vás tak může upozornit na tyto události:

  • příchozí hovory,
  • zmeškané hovory,
  • nové zprávy a příspěvky z Facebooku,
  • upomínky v kalendáři,
  • pokud jste mimo dosah spárovaného zařízení,
  • pokud má spárované zařízení slabou baterii.

Díky přítomnému příkazovému tlačítku například dokážete najít svůj telefon, pořídit fotografii, oznámit svou polohu na Facebook nebo označit svou polohu na mapě. K provozu poslouží klasická baterie, která by měla vydržet až jeden rok, dále jsou hodinky voděodolné a také odolné proti poškrabání.

COOKOO hodinky v 5 různých barevných provedení spárujete s iPhonem 5 a 4S, iPadem mini, iPadem 3. a 4. generace, iPodem Touch 5. generace a jejich cena startuje na 129 dolarech (tj. v přepočtu 2 465 Kč). Nakonec ConnecteDevice dodává, že hodinky budou postupně expedovány a na základě připomínek k připojení s první verzí softwaru bude vydána náprava v nadcházející aktualizaci.

Zdroj: macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Vladimír Běhoun

8. 1. 2013, 18:31

Tak proč na videu komunikuje se SG3?

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat