KTouch: levné čtyřjádro s 5,7″ displejem

KTouch: levné čtyřjádro s 5,7″ displejem
2013-01-28T14:12:45+02:00
• 26. 1. 2013

Z Číny se nám valí jeden smartphone za druhým. Pomalu se přestáváme v té ohromné produkci orientovat. Stále častěji se ale setkáváme s vysoce kvalitními a výkonnými stroji z tohoto regionu, které jsou schopné konkurovat ostatním značkám. Jakpak by také ne, když je Čína předním dodavatelem součástí, které tvoří ony špičkové telefony, včetně populárního iPhone od Apple.

Bohužel, mnoho zajímavých, výkonných a hlavně levných telefonů, které se v Číně rodí, se do našich končin většinou ani nedostane. Obvykle se jedná o produkt určený výhradně pro čínský trh a sehnat jej tak lze jen přes čínské internetové obchody, čímž ale riskujeme nemožnost reklamovat případné vadné zařízení.

Jedním z takových zajímavých kousků je čínský smartphone KTouch, který nabízí poměrně hodně muziky za málo peněz. Za v přepočtu něco málo přes sedm tisíc korun získáte „phablet“ s 5,7palcovým displejem, výkonným čtyřjádrovým procesorem NVIDIA Tegra 3 taktovaným na 1,5 GHz, 1 GB RAM, HD displejem s rozlišením 1 280 x  720 pixelů, grafickým čipem GeForce, 8MPx fotoaparátem a baterií o kapacitě 2 800 mAh.

Operační systém je dodáván ve verzi Android 4.0 ICS. Jedná se tedy o poměrně slušnou konfiguraci, jak už napovídá i výsledek v benchmarku Antutu, kde KTouch dosáhl slušných téměř 13 000 bodů.

Zdroj: gizchina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat