Hudební a další novinky pro iOS

Hudební a další novinky pro iOS
2013-01-09T11:36:17+02:00
• 9. 1. 2013

Ač se Apple přímo CES neúčastní, bylo zde představeno velké množství příslušenství pro iOS. Výrobce Ion představil hardwarové ovládání nazvané “Scratch 2 Go” které obsahuje crossfader, dvě sady otočných ovladačů pro ovládání výšek, EQ a dva plattery přímo na displej vašeho iPadu. Tyto ovladače jsou přichycené na iPadu pomocí přísavek a v podstatě fungují jako stylus a umožňují ovládat několik DJ aplikací z App Storu. Ovladače sice byly vytvořeny speciálně pro iDJ 2Go ale Ion potvrdil, že budou fungovat i s populární aplikací djay. Podle Ionu bude tento kit dostupný u vybraných prodejců během dubna za $30.

Dále pak Ion uvedl miniaturní DJ mix vybavený konektorem Lightning. Naleznete na něm dvě scratchovací kola, crossfader a množství podsvícených tlačítek, aby se hudební nadšenci mohli pustit do práce. Díky HW ovládání si můžete ještě přesněji pohrát s aplikací iDJ 2 Go která je zdarma, popřípadě další aplikace jako je třeba Djay. Zařízení iDJ 2 Go Plus bude na trhu dostupné v červnu s cenovkou $99.

Existuje spousta aplikací a gadgetů, které vám pomohou monitorovat zdraví ale jen několik poskytuje tolik údajů jako iSpO2 od Masimo. Tento gadget měří puls a množství kyslíku v krvi. Všechno, co musíte udělat, je připnout si plastikový klip na prst a připojit dongle do iOS zařízení kde se v příslušné aplikaci zobrazí údaje. iSpO2 není první ani jediný produkt pro koncové zákazníky dostupný na trhu, ale je první který je kompatibilní s iOS. Toto zařízení sice nemá patřičná povolení a nemůže být tedy použito ve zdravotnictví, ale Masimo si je jisté, že potřebné certifikace získá.

iSpO2 je v současnosti dostupný za $250. V tuto chvíli je pouze pro iOS, ale společnost by měla v blízké době uvolnit i verzi pro Android.

Zdroje: 9to5mac.com, engadget.com, theverge.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Redaktor si nevyplnil profil

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat