Archos rozšířil řadu tabletů Titanium o další tři modely

Archos rozšířil řadu tabletů Titanium o další tři modely
2013-01-30T19:04:24+02:00
• 11. 1. 2013

O tabletu Archos 97 Titanium HD vás již informoval kolega Přemysl Vaculík. Jedná se o poměrně slušně vybavený 9,7″ tablet s luxusním rozlišením 2048 x 1536 pixelů a Retina displejem. Společnost Archos se rozhodla rozšířit nabídku ještě o další tři modely. Jedná se o Archos 70 Titanium, Archos 80 Titanium a Archos 101 Titanium. Ti bystřejší  z vás se možná zamysleli nad číslováním modelů, a možná jste uhádli, že se jedná o spojení s úhlopříčkou displeje. 70 Titanium bude mít 7″ palců, jeho větší bratříček 80 Titanium bude mít úhlopříčku 8″ a řadu pak bude uzavírat 101 Titanium s 10,1″.

Co se týče technických specifikací, tak toho zatím není příliš známo, nicméně shodně by měly být všechny tři modely vybaveny čtyřjádrovým procesorem Cortex A9 s frekvencí 1,6 GHz a FULL HD IPS displeji. Použitý materiál je hliník a operačním systémem, na kterém tablety poběží, je Android 4.1 Jelly Bean. Jistě vás bude také zajímat, s jakou cenovkou se budou prodávat. Společnost Archos má poměrně agresivní cenovou politiku, a tak nebude žádným překvapením, že jsou stanovené ceny velice příznivé.

Titanium 70 se bude v USA prodávat za cenu 119 USD a v Evropě za cenu 119 €. Titanium 80 bude dostupný za 169 USD/169 € a konečně Titanium 101 získává cenovku 199 USD/199 €. Ceny jsou to rozhodně velice přijatelné. Jen pro doplnění, nejvyšší model 97 Titanium HD bude dostupný za 249 USD/249 €. Těžko říci, jak budou tablety působit na živo, ale za tyto ceny by rozhodně stály za hřích.

Zdroj: unwiredview.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat