Aktualizace pro Samsung Galaxy S II zatím stále v nedohlednu

Aktualizace pro Samsung Galaxy S II zatím stále v nedohlednu
2013-01-07T11:38:26+02:00
• 7. 1. 2013

Majitelé telefonu Samsung Galaxy S II musí na svou vytouženou aktualizaci s Jelly Bean stále čekat. Korejský výrobce zatím stále neuvedl termín, který by měl odstartovat distribuci nové verze. Na druhou stranu ale zveřejnil několik informací o tom, jaké změny tato aktualizace přinese. Vedle těch pozitivních přijdou i ty, které tolik nepotěší.

Mezi těmi méně pozitivními změnami bude zmenšení vnitřní paměti ze stávajících 12 GB na 11 GB. Samsung to odůvodňuje tím, že chce vytvořit stabilnější systémové prostředí, které si žádá změnu struktury samotného systémového oddílu. Dle informací může tato aktualizace díky této změně trvat až jednu hodinu. Z tohoto vyplývá i to, že se bude aktualizace nejspíš distribuovat přes software Kies a ne přes OTA.

Mezi ty pozitivní změny pak samozřejmě patří již samotný systém Jelly Bean, který je díky projektu Butter velice rychlý a stabilní. Ti, kdo si díky nám vyzkoušeli uniklou verzi testovací ROM, si rychlost a nový vzhled systému mohli již osahat.

Nový systém v sobě bude obsahovat i několik nově předinstalovaných aplikací jako například Google+, Nápověda k aplikacím, Play Books a Play Movies. Mezi nově přidanými funkcemi budou například Easy mód – režim pro začínající uživatele, Block mód – režim pro potlačení určitých funkcí během spánku, nebo třeba možnost pauzy videa během jeho natáčení vestavěnou kamerou.

Tolik tedy alespoň pár informací pro ty z vás, kteří stále a vytrvale vyhlížejí aktualizaci. Věříme, že Samsung nenechá své uživatele příliš dlouho čekat.

Zdroj: androidcentral.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat