TransPhone byl úspěšný, přichází lepší verze

TransPhone byl úspěšný, přichází lepší verze
2012-12-23T09:11:55+02:00
• 23. 12. 2012

Asus vytvořil kompletně nový segment zařízení, který momentálně nečítá moc modelů. Tím myslím hlavně jeho Padfone. Elegantní řešení kombinující mobil a tablet. V tuto chvíli existuje druhá generace, která se setkala s kladnými ohlasy. Na druhém konci cenového spektra najdeme levnější variantu TransPhone, který nenabízel ani zdaleka tak dobrou výbavu jako Padfone.

Jednalo se spíše o levnou napodobeninu s mizernými specifikacemi. I tak se prý setkala s takovým úspěchem, že firma uvede na začátku příštího roku jeho druhou generaci nesoucí název TransPhone 1 Pro. Dokonce má být předchůdce nyní vyprodaný a je pouze možnost si předobjednat další model.

Jen mohu připomenout, že se jedná o 7palcový tablet, do kterého zasunete z boku mobil s displejem o úhlopříčce 3,5 palce. Naštěstí došlo k vylepšení specifikací a firma se zaměřila převážně na displeje. Mobil původně nabízel rozlišení 800 × 480, ale nově zde najdete 960 × 540. Tablet byl modernizován z 800 × 480 na 1024 × 600 pixelů. Původní 800MHz procesor byl nahrazen dvoujádrovým protějškem s taktovací frekvencí 1 GHz. RAM byla povýšena na 1 GB a vnitřní paměť je nyní větší, ale 4 GB se nedají považovat za výhru. Pozitivní změna se udála i u systému a konečně zde najdete aspoň Android 4.0.

V tuto chvíli si můžete Transphone 1 Pro předobjednat za 239 dolarů, ale společnost počítá, že nakonec bude k dispozici za 299 dolarů. Pokud vás toto zařízení nějak zaujalo, tak si navštivte stránky výrobce.

Zdroj: intomobile.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat