Samsung Ativ S nabírá zpoždění. Zřejmě přijde až v únoru

Samsung Ativ S nabírá zpoždění. Zřejmě přijde až v únoru
2012-12-10T08:55:40+02:00
• 10. 12. 2012

Na trh s Windows Phone telefony se po uvedení verze 8 chystalo hned několik výrobců. Své přístroje zatím představila Nokia, HTC a Samsung. Ve světě se aktuálně prodávají telefony Nokia (Lumia 920 a 820) a HTC, u nás jsou pak zatím dostupné pouze telefony od HTC (modely 8X a 8S). Samsung svůj model Ativ S předvedl už na veletrhu IFA, ale zatím ho nikde neuvedl do prodeje.

1

Původně se měl telefon na vybraných trzích prodávat ještě před Vánoci a ve zbytku světa včetně České republiky jsme se měli dočkat v lednu. Ani tyto termíny se ale zřejmě nestihnou a telefon tak dorazí až v únoru. Oficiálním důvodem by měl být nedostatek displejů, jelikož výrobu údajně značně zatěžuje zájem o zařízení s Androidem.

Z trojice vlajkových lodí HTC 8X, Nokia Lumia 920 a právě Samsung Ativ S bude telefon od Samsungu jediným, který nestihne předvánoční nákupní horečku. Pokud ale na telefon, který může zaujmout například displejem s uhlopříčkou 4,8” s rozlišením 720p nebo podporou microSD karet, stále vytrvale čekáte, můžete se zatím podívat na nová oficiální promo videa, která Samsung vydal.

Zdroje: pocketnow.com, sammobile.com, phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Matouš Eckert

Zajímám se o moderní technologie, telefony, tablety, internet a vše, co se kolem toho točí. Na Dotekománii píšu články, točím pořad Na Dotek a seriál Windows Phone Apps. Mimo svého pisálkovství stále ještě studuji jedno pražské gymnázium.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat