iPhone 5S, nebo starý prototyp?

iPhone 5S, nebo starý prototyp?
2012-12-06T07:00:19+02:00
• 6. 12. 2012

Ještě před oficiálním uvedením modelu iPhone 5 se objevovalo hojné množství uniklých součástek, ze kterých jste si prakticky mohli poskládat kompletně celý smartphone. Toho zřejmě využila jedna čínská společnost, která asi na základě úniků vytvořila kopii, ale to je jiný a starší příběh. Nyní se na internetu začaly objevovat údajné fotografie modelu iPhonu 5S.

Asi si říkáte, že je poněkud brzy na další smartphone, ale konkrétně o tomto nástupci se začaly některé zdroje zmiňovat již před několika týdny. Podle těchto úniků se nemusíme těšit na výrazné změny v designu. Jakoby Apple pouze ještě více vylepšil konstrukci a rozmístění vnitřních součástek.

To lze dedukovat na základě umístění šroubků, které jsou v jiných pozicích. Zatím je těžké cokoliv komentovat a specifikace obzvlášť, ale asi bude mít stejný čtyřpalcový displej, takže se nemusíme bát, že by opět měnil nový standard.

Samozřejmě se s těmito informacemi a spekulacemi objevily názory, že se nemusí jednat o iPhone 5S, ale o nějaký starý prototyp, který byl Applem zavržen. Jestli se z těchto úniků něco potvrdí, na to si budeme muset nějakou dobu počkat. Na druhou stranu je samozřejmě možné, že jablečná společnost stále nemá vyřešenou bezpečnostní politiku. Možná si stačí počkat, jestli se v brzké době neobjeví další fotografie.

Zdroj: slashgear.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat