HTC M7 má překvapit se 468 ppi

HTC M7 má překvapit se 468 ppi
2012-12-18T06:15:06+02:00
• 18. 12. 2012

Logo společnosti HTC

Nedávno jsem vás informoval o novince, která prozatím nese označení HTC M7. Mělo se jednat jen o další smartphone s 5palcovou úhlopříčkou s rozlišením 1280 x 720 pixelů. Nyní se ale objevují informace, že se nakonec bude jednat o nový top model, který má nabídnout první displej s hustotou pixelů na hodnotě 468 ppi.

To je přímo závratná hodnota, u které si asi řeknete, že musí patřit displeji s rozměrem větším než 5 palců. Zřejmě tomu tak nebude a mělo by se jednat o hodnotu 4,7 palce. Prozatím jsme ještě nic podobného neviděli a většinou se Full HD objevuje na větších displejích. Ano, HTC má uvést smartphone s tímto rozměrem s rozlišením 1920 x 1280 pixelů.

Logo společnosti HTC

Logo společnosti HTC

Pokud byste čekali u displeje technologii Super LCD, tak vás musím tak trochu vyvést z omylu. Má se jednat o SoLux, který nabízí lepší pozorovací úhly, lepší podání barev a vyšší čitelnost na denním světle. Srdcem novinky má být procesor od Qualcommu, který bude disponovat 4 jádry s taktovací frekvencí 1,7 GHz. Navíc bude podpořen 2 GB RAM.

Základní interní paměť bude 32 GB bez možnosti rozšíření o microSD karty. Zadní kamera má dosahovat na hodnotu 13 MPx (f/2.0) a má disponovat technologiemi pro zvýšení citlivosti na světlo nebo možností natáčet video v HDR. Přední kamera má mít 2 MPx. Operační systém bude samozřejmě Android Jelly Bean 4.2.

Pokud se ptáte na baterii, tak vás asi nepotěším. Tento model má mít k dispozici kapacitu 2 300 mAh, což je poněkud malá hodnota na tak vybavený model. K představení by mohlo dojít na veletrhu MWC a, pokud se tyto specifikace potvrdí, HTC má prozatím šanci na získání ocenění za nejpokročilejší smartphone s displejem s hustotou pixelů 468 ppi.

Zdroj: unwiredview.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat