Hangout Mobilně 6: Android 4.2 a Nexus 4

Hangout Mobilně 6: Android 4.2 a Nexus 4
2012-12-02T12:44:35+02:00
• 2. 12. 2012

Další sobota, další Hangout Mobilně. Tentokrát jsme měli ve vysílání vzácného hosta, který se s námi podělil o první zkušenosti a pocity ze zařízení Nexus 4, které mu pár hodin před vysíláním dorazilo. Probrali jsme jak telefon, tak i nejnovější verzi systému od Googlu.

Naším hostem byl tentokrát Petr Kuchyňka, který provozuje web Droidík.eu, kde najdete nejčerstvější informace ze světa Androidu. Před několika dny si objednal Nexus 4 a v Hangoutu nám pověděl, jak to celé probíhalo a kolik ho nakonec telefon stál. Také se nám dostalo srovnání Nexu 4 a Galaxy Nexu, jelikož má Petr oba vyzkoušené.

Podařilo se nám také odpovědět na spoustu vašich dotazů – rozhodně musíme říct, že tohle byl z vaší strany nejaktivnější díl. Také se to výrazně podepsalo na jeho délce. Bez 23 sekund má rovnou hodinu. Nemá tedy smysl dále zdržovat, přejeme příjemnou zábavu a těšíme se na vaše reakce.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Václav Pavlín

Neuvěřitelně komunikativní ajťák, který od mala smolí všelijaké texty. Začalo to vlastními stránkami, po kterých následoval blog. Relativně nedávno se objevila síť Google+, kde ho teď většinu času zastihnete, jak sdílí zajímavé příspěvky nebo píše o komunikaci. Aktuálně si k tomu přibral ještě korektury a psaní článků pro Dotekománii.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat