FUHU Nabi XD: nejlevnější tablet pro mladé s Tegrou 3

FUHU Nabi XD: nejlevnější tablet pro mladé s Tegrou 3
2012-12-14T13:00:48+02:00
• 14. 12. 2012
1

NVIDIA ve spolupráci s Fuhu, kteří se zaměřují na vývoj software pro děti a mládež, vyvinula tablet, který by měl být primárně určen pro mladé uživatele. Tento tablet už na první pohled zaujme svým vzhledem. Na to, že se jedná o zařízení určené pro mladé uživatele, disponuje poměrně slušnými parametry. Tento tablet je poháněn čtyřjádrovým procesorem NVIDIA Tegra 3, který můžeme mimo jiné nalézt v tabletu Nexus 7. O zobrazení se postará 10,1″  IPS displej s rozlišením 1366 x 768 pixelů. Co se konektivity týče, tak dle dostupných informací by měly být zastoupeny Wi-Fi, GPS a NFC.

Fuhu Nabi XD slibuje výdrž na baterii až 10 hodin. Pokud vás zajímá, jaký operační systém bude přítomen, tak vězte, že bude poháněn novým a rychlým Adroidem 4.1 Jelly Bean.  Pro komfortnější práci poslouží dokovací klávesnice ze silikonového materiálu, která by však měla být k dispozici jako příslušenství s dalšími doplňky dostupnými za příplatek. Tělo tabletu tvoří hliníkový materiál a bude opatřeno ochrannými pogumovanými rohy.  Svým designem, kdy je propojen s klávesnicí, by tento tablet mohl připomínat Surface od Microsfotu. Tablet se bude nabízet ve verzi 16 GB a 32 GB, přičemž 16GB verze by měla startovat na ceně 249 USD a 32GB verze bude dostupná za cenu 349 USD.

Zdroj: slashgear.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Ondřej Deingruber

14. 12. 2012, 14:53

nějáká zmínka, jestli to půjde do ČR?? Asi ne coo?

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat