Fotbalová UEFA podepsala spolupráci s HTC

Fotbalová UEFA podepsala spolupráci s HTC
2012-12-13T16:55:36+02:00
• 13. 12. 2012
1

Po prvních kladných číslech tentokrát tchajwanská společnost HTC přichází s čerstvě podepsanou spoluprací, která by jim měla přinejmenším opět o něco více pomoci z dlouhodobě špatné finanční situace. Jestliže máte alespoň minimální přehled ve fotbale a říká vám něco zkratka UEFA, tak právě s touto organizací bude v následujících letech HTC úzce spolupracovat.

Unie evropských fotbalových asociací (UEFA) právě včera podepsala s výrobcem zařízení HTC smlouvu, díky níž se stanou oficiálními partnery, a to po dobu tří let, respektive až do konce ligové sezóny 2014/2015. Spolupráce se vztahuje na Ligu mistrů společně s Evropskou ligou a součástí samotné dohody je dodávání chytrých telefonů a tabletů.

Co přesně to znamená pro HTC? Maximální zviditelnění u všech hlavních ligových zápasů, jakožto oficiálního dodavatelského partnera. Avšak je obzvlášť zajímavé, že součástí této dohody je i skutečnost, která výslovně uvádí dodávání tabletů.

Pokud si dobře vzpomínáte, tak společnost HTC měla v plánu tablet pro americký trh, ale nakonec byl zameten pod koberec, s tím, že v dohledné době se od tohoto výrobce žádného podobného zařízení nedočkáme. Nicméně uvedená skutečnost vrací částečně zpátky myšlenku vlastního tabletu a lze celou uzavřenou dohodu brát jako první znamení, že během doby jejího trvání se zřejmě dočkáme nového zařízení od HTC. Tudíž, nechme se překvapit.

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Doufám že se HTC zase zvedne na nohy :)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat