Zopo ZP 9000 Leader Max – větší než Note II

Zopo ZP 9000 Leader Max – větší než Note II
2012-12-01T09:57:06+02:00
• 30. 11. 2012
1

Už po přečtení titulku článku, vám v hlavě musí naskočit, jak veliký je Samsung Galaxy Note II. Určitě jste viděli videorecenzi od mého kolegy Přemka. Pokud ne, tak Přemek vás přesvědčí, že je to opravdu velký přístroj, který má však plno možností využití. Nejsme tady však od toho abychom se bavili o Samsungu, ale o mladé firmě z Číny, která dělá kvalitní mobilní telefony za nízké ceny.

Firma Zopo uvede na trh mobil pod jménem Zopo ZP 9000 Leader Max. Displej telefonu je o 0,2“ větší než už výše zmíněného Samsungu Galaxy Note II. Přivítejme tedy 5,7“ giganta, který nabízí rozlišení FullHD. Také se připravme na čtyřjádrový MT6589 CPU. Jelikož se o tomto modelu ještě neví mnoho, tak o operační paměti zatím nic nevíme.

Zadní strana nabídne buď 8MPx fotoaparát či dokonce 12 MPx. Hlavní modely firmy Zopo měly vždy (až na některé výjimky) sloty pro dvě SIM karty. Takže tento model by neměl být výjimkou. Také by měl mít slot pro microSD karty, které přispějí interní 16GB uživatelské paměti. Zajímavý telefon že? A to ještě ani neznáte cenu tohoto výkonného a zároveň obrovského zařízneí Zopo ZP 9000 Leader Max. Nebudete si muset ani hluboko sahat do peněženky. Vytáhněte něco okolo 5 500 Kč. Samozřejmě si budete muset připlatit kvůli dovozu z rodné země této firmy.

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zaměstnán v IT oboru v Praze. Zajímám se o svět moderní techniky. Vlastním a jako primární telefon používám Ulefone Power, ke kterému používám tablet Apple iPad Air 2. Dříve zastánce Androidu, nyní se chystám na přechod na systém iOS.

Komentáře

Marek Javůrek

1. 12. 2012, 13:16

Parádní kus HW, a za tu cenu klidně oželím záruku a dovoz bývá zpravidla zdarma nebo kolem 700 Kč za Fedex nebo podobnou službu..

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat