Vaříme s tabletem QOOQ

Vaříme s tabletem QOOQ
2019-06-21T14:35:24+02:00
• 14. 11. 2012

Francouzská společnost UNOWHY oznámila oficiálně pro americký trh svůj tablet QOOQ koncipovaný do kuchyně pro vášnivé kulináře.

Tablet tedy disponuje nejen prostředím, ale i obsahem, které jsou upraveny pro potřeby lidí, jež se pohybují v kuchyni. Najdeme zde interaktivní obsah, který má zjednodušit přípravu jídel jak kuchařským nováčkům, tak i těm pokročilým. Nejdeme zde více než 4000 exklusivních receptů od více než stovky nejuznávanějších evropských kuchařů. Recepty obsahují krok za krokem, jak vytvořit lahodné pokrmy, deserty a předkrmy pomocí HD videa, obrázků a textu.

Poněvadž se jedná o tablet do prostředí kuchyně, musí odolat mastnotě a má protiskluzový povrch, který usnadňuje práci vlhkýma rukama při přípravě pokrmů. Recepty, které tablet obsahuje, jsou řazeny podle typu kuchyně, obtížnosti přípravy, času a použitých surovin. Dále obsahuje stovky pomocného materiálu, jako jsou například videa s různými technikami příprav pokrmů.

Nebyl by to správný tablet, kdyby neměl něco navíc. Nabízí možnost sdílení vašich receptů s přáteli. Další možnosti jsou tvorba týdenního menu, nákupní seznamy a automatické množství přísad. Umožňuje samozřejmě i přístup k internetu, kde má uživatel možnost přístupu k sociálních sítím, e-mailu, videu, online radiím a dalším službám.

Tablet je nyní k dispozici v USA za $399 a další recepty je možné zakoupit jednotlivě nebo v tématickém balíčku. Předplatné receptů lze zakoupit za $9,90/měsíc, nebo $99/rok.

Zdroj: slashgear.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Petr Bělík

Jsem dvaadvacetiletý student a občasný bloger, zajímající se o nové IT trendy. Primárně pracuji na NTB s Win7, na stolním PC mi běží prim. Linux Mint. Ke konzumaci obsahu spouštím Google Chrome. Ke komunikaci mi slouží GTalk, Twitter a Google+. V terénu mi PC zastupuje Galaxy Nexus. Baví mě webdesign a mobilní technologie. Udělá mi radost kde jaký Gadget!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat