Sharp Aquos SH930W – hrdina s FullHD

Sharp Aquos SH930W – hrdina s FullHD
2012-11-17T10:54:56+02:00
• 17. 11. 2012
1

Vánoce se blíží a většina firem se soustředí na prodejnost současných top modelů. Novinky si schovávají na veletrhy, kde budou představeny asi opět ty nejvybavenější kousky pro celý další rok. Očekáváme to nejlepší od firem jako Samsung, HTC nebo Huawei a ZTE. Trochu stranou je firma Sharp, která se u nás tak moc neprosazuje.

Kousek od našich hranic byl uveden nejnovější model Sharp Aquos SH930W. Dokonce se objevila první recenze na tento smartphone disponující specifikacemi, které asi budete závidět. Nejdůležitější součástkou je displej, který má úhlopříčku 5 palců a jedná se o S-CGS panel, který si přímo vyrábí Sharp. Rozlišení je 1920 x 1080 pixelů, díky čemuž dosahuje hustoty 440 ppi.

Je vybaven procesorem od Qualcommu, který má frekvenci 1.5 GHz a jedná se o dvoujádro (Krait). Velikost paměti RAM je 2 GB a interní úložiště je 32 GB. Existuje model i s 64 GB, ale marně budete u obou hledat podporu microSD karet. V oblasti konektivity se nenachází nic neobvyklého a najdete zde běžné standardy. Bohužel kapacita baterie nijak neohromí, jelikož se zastavila na 2100 mAh. Na zadní straně najdete 8MPx kameru, která je doplněna o přední s hodnotou 2 MPx.

Verze operačního systému potěší, jelikož již v základu má Android 4.1 Jelly Bean. To není vše, s čím vás potěší, nejedná se totiž o plastový a ani kovový mobil. Zařadí se do kategorie polykarbonátových zařízení. Bohužel nevíme, jestli zamíří i k nám, jelikož cenovka je poměrně dobrá na takovou výbavu. V Rusku za něj zaplatí zákaznici přibližně 695 dolarů. Jak se vám líbí? Pořídili byste si takový kousek za necelých 14 000 korun?

Zdroj: mobile-review.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Tonda Husák

17. 11. 2012, 11:23

Kromě rozlišení na něm není nic vyjímečného. Takže ne.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat