Nástupce LG Optimus G možná již v květnu 2013

Nástupce LG Optimus G možná již v květnu 2013
2012-11-28T18:35:37+02:00
• 28. 11. 2012

Počátkem tohoto měsíce se objevily výsledky benchmarků utajovaného zařízení s označením LG-F240K, které poukazovaly na to, že by společnost LG mohla testovat nějaké nové zařízení. Podle zprávy z Koreje, která se objevila včera, společnost LG oznámila, že plánuje uvést na trh nástupce modelu Optimus G, který by měl nést označení G2 a potvrdily se tak zvěsti o tom, že LG připravuje konkurenta pro současné „šíbry“ v této kategorii. V této zprávě se objevují náznaky toho, že by nový nástupce mohl mít 5″ displej s Full HD rozlišením a 440 ppi.

Zdá se, že displej by měl být hlavní chloubou tohoto modelu. Ve zprávě se uvádí, že by obraz mohl být až 1,6krát čistší a jasnější, než je současný Retina displej u Apple iPhone a 5-6krát jasnější než 40″ FULL HD TV. Dále by tento model mohl pohánět čtyřjádrový procesor Qualcomm s frekvencí 2 GHz a měl by obsahovat operační systém Android Key Lime Pie. Společnost LG tento krok popisuje jako odpověď na připravovaný konkurenční model Samsungu – Galaxy S4, který by měl být uveden na trh ve stejném období. Očekávaný termín, kdy by LG mohlo uvést G2 na trh, je měsíc květen 2013.

Zdroj: droid-life.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat