Jelly Bean 4.1.2 pro Galaxy S II s 50 GB v Dropboxu

Jelly Bean 4.1.2 pro Galaxy S II s 50 GB v Dropboxu
2012-11-22T07:46:41+02:00
• 22. 11. 2012

Je to několik dní nazpět, co internetem prolétly zvěsti o tom, že unikl testovací firmware v pre-release verzi s číslem sestavení I9100XXLSJ, která je velmi blízko verzi finální. Tento update je již ve velkém očekávání uživateli smartphonů Samsung Galaxy S2. Testovací firmware uveřejnil jeden člen fóra XDA – Developers. Jedná se o firmware, který přinese pro tato zařízení netrpělivě očekávaný update na Android Jelly Bean 4.1.2 a uniklá verze tak dává najevo, že oficiální aktualizaci je možné očekávat velmi brzy.

Nová aktualizace pro telefony Galaxy S 2 mimo jiné přinese:

  • přepracovanou grafickou nadstavbu New TouchWiz Nature UX – jedná se o grafické prostředí, na které jsou zvyklí například uživatelé Samsung Galaxy S 3 či Galaxy Note 2,
  • novou službu Samsungu S Cloud – jedná se o propojení telefonu s úložištěm Dropbox,
  • nové widgety z Galaxy S 3,
  • novou a přepracovanou navigační lištu,
  • službu Google Now a mnoho dalšího.


Právě s novou službou S Cloud bude spojena zajímavá nabídka pro stávající i nové uživatele. V současné době je tato služba k dispozici pro majitele Samsungu Galaxy Note 2 a nutno podotknout, že je zatím ponechávána bez povšimnutí a jakékoliv propagace.  S Cloud je zatím hostován prostřednictvím služby Dropbox a při vytvoření účtu uživatel získá 50 GB úložného prostoru. Nabídka platí na 24 měsíců, což je termín, kdy by již měl Samsung disponovat svým vlastním cloudovým úložištěm.

Pokud si chcete budoucí systém vyzkoušet, na webových stránkách Sammobile je odkaz ke stažení včetně postupu, podle kterého můžete testovací firmware do telefonu nainstalovat. My jsme již teto firmware otestovali za vás a mile nás překvapil svou rychlostí a vzhledem. Patří mu za to palec nahoru.

Zdroj: sammobile.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat