U iPhonu 5 se rozbíjí zamykací tlačítko

U iPhonu 5 se rozbíjí zamykací tlačítko
2012-11-13T16:58:21+02:00
• 13. 11. 2012
6

Hodně lidí si stěžuje na zamykací tlačítko nového iPhonu 5, který má největší displej ze všech iPhonů. Ví se, že firma Apple je v těchto věcech precizní, ale už je tu druhý problém s tímto mobilem. O prvním jsme vás už informovali a jednalo se o menší chybu s displejem.

Další chyba se ukázala u horního zamykacího tlačítka. Zamykací tlačítko iPhonu po pár týdnech používání přestane fungovat. Můžete sice display rozsvítit pomocí tlačítka Home, ale zhasnout se vám nepovede – budete muset počkat na automatiku. Je pravda, že Apple tyhle kusy přímo mění, ale je to další chyba, která nepotěší zřejmě nikoho. Vlastníte iPhone5 a ještě se vám tohle nestalo, nebo už jste tento problém řešili?

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zaměstnán v IT oboru v Praze. Zajímám se o svět moderní techniky. Vlastním a jako primární telefon používám Ulefone Power, ke kterému používám tablet Apple iPad Air 2. Dříve zastánce Androidu, nyní se chystám na přechod na systém iOS.

Komentáře

Dnes jsem si taky koupil v T-Mobilu nový iPhone sice SE, ale už jen po 2 hodinovým zprovozňování se mi zamykací tlačítko zamáčklo a nereaguje, takže bohužel mě čeká reklamace :)

bohuzel, je to tak. iPhone 5 jsem si koupila v rijnu a tento mesic prestalo tlacitko fungovat, ted uz skoro uplne. pujdu reklamovat

Osobně žádné problémy které byly dosud zveřejněny po různých webech u svého černého iPhone 5 nemám…asi jen kecy Android sheep ;-)

a co kdyby ten borec ve videu sundal z toho iPhonu ten bumper?!

Igor Ďurček

13. 11. 2012, 18:07

Lol uz len cakam na reakciu nejakeho majitela iPhonu na tvoj komentar Lukaš… :-)

Lukáš Harazim

13. 11. 2012, 17:36

Takze to uz mame problemy se skrabanim hlinuku, problemy s fotakem, problemy s displejem, blbe mapy a ted nefunkcni tlacitko. No tak to je idelani zarizeni za 20 000,-Kc.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat