Huawei Device: Oficiálně v Česku na Facebooku

Huawei Device: Oficiálně v Česku na Facebooku
2012-11-16T15:18:46+02:00
• 16. 11. 2012

Česká pobočka Huawei Device včera prostřednictvím tiskové zprávy oznámila oficiální vstup na sociální síť Facebook. Fanoušci se tak můžou těšit (nejen) na bližší a čerstvější informace ohledně tohoto výrobce, který nebyl doposud českému trhu příliš nablízku, co se týče podpory.

Společnost Huawei Device Česká republika spustila svůj oficiální profil s názvem Huawei Device Česko na sociální síti Facebook. Tímto získávají zákazníci a fanoušci značky Huawei pohodlný způsob, jak s výrobcem přímo komunikovat. Na stránce najdete veškeré aktuální informace a zajímavosti o značce a produktech, které jsou u nás k dispozici.

„Věříme, že nám sociální sítě a zahájení komunikace s našimi zákazníky a fanoušky na Facebooku pomohou jednak zvýšit kvalitu našeho zákaznického servisu a zároveň dále posílit povědomí o značce Huawei,“ říká Lincoln Lin, Senior Marketing Manager Huawei Device pro region CEE a Nordic.

Profil taktéž bude fungovat jako zákaznické centrum, jak jsme na Facebooku zvyklí u většiny výrobců, kde registrovaní uživatelé mohou podávat jakékoliv dotazy a připomínky, na které jim budou produktoví specialisté a ambasadoři značky odpovídat a radit s případným řešením daného problémů. Do budoucna se fanoušci můžou těšit na spuštění dalších záložek, kde budou prezentovány jednotlivě produkty nebo například na zajímavé soutěže a kvízy o hodnotné ceny.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat