Galaxy Note II s bezdrátovým dobíjením

Galaxy Note II s bezdrátovým dobíjením
2012-11-19T08:54:38+02:00
• 19. 11. 2012

V sobotu jsme uvedli recenzi Galaxy Note II, který se dá popsat jako pádlo s kouzelným párátkem. Pokud se podíváme na dnešní top modely, tak mezi ně zrovna nezapadá, jelikož mu chybí jedna z nejdůležitějších specifikací, kterou každý nutně potřebuje. Tím je samozřejmě bezdrátové dobíjení. No tak dobře, trocha nadsázky neuškodí.

Pokud jste i tak milovníci tohoto téměř bezobslužného stylu dobíjení, tak pro vás máme dobrou zprávu. Patříte-li mezi kutily,objevil se návod, jak dopřát tomuto nejmenšímu tabletu bezdrátové dobíjení. Nyní ale nebudete potřebovat pájku, jelikož se podařilo implementaci zjednodušit, ale i tak se setkáte třeba s leptáním.

Na XDA Developers se objevil celkem dobrý postup a jak by se dalo očekávat, dobíjení pochází z Palmu. Takže i po ukončení této značky se stále najde uplatnění aspoň jedné z jejích výhod. Postup není nikterak náročný a díky plastovým zádům Galaxy Note II nebudete muset hledat speciální řešení pro umístění nové součástky. Dokonce by nemělo být ani poznat, že je na samotném smartphonu něco jinak.

Pokud vás tedy zajímá podrobný obrázkový návod, najdete jej v tomto vláknu na XDA. Případně stačí zakoupit sadu od Palmu pro bezdrátové dobíjení a trochu ji vykuchat. Dá se stále sehnat a to například i na Amazonu.

Zdroj: xda-developers.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat