Falcon Pro BETA – nový Twitter klient útočí

Falcon Pro BETA – nový Twitter klient útočí
2012-11-25T11:08:41+02:00
• 25. 11. 2012
1

Twitter je jedna z největších sociálních sítí a asi jako jediná se může chlubit několika desítkami neoficiálních aplikací. Mezi nepoužívanější patří asi TweetDeck, TweetCaster nebo oficiální aplikace s překvapivým jménem Twitter.

Dnešním nováčkem je aplikace Falcon Pro, která je zatím ve fázi beta vývoje. Aktuální verze nese označení 0.6 a zatím není dostupná na Play Storu. Pokud vám vzhledově něco připomíná, pak je to možná widget Falcon for Twitter, který má na svědomí stejný autor. Tento widget v posledních dnech slaví velké úspěchy, a tak se autor na žádost fanoušků rozhodl pro vývoj samostatné aplikace.

Hned po spuštění budete vyzváni k přidání účtu. Jelikož se jedná o beta verzi, tak zde ještě není možnost používat více profilů, ovšem brzy se jí snad dočkáme. Samotný design programu není nijak složitý a na rozdíl od konkurence mi aplikace na první pohled padla do oka. Oceňuji hlavně zakomponování slide menu, což je boční panel známý především z Google+ nebo YouTube aplikace.

Falcon Pro disponuje mnoha funkcemi, jako je přímé načítání příloh (obrázků, náhledů YouTube) přímo do streamu nebo zobrazení tweetů, které jste kdysi označili za oblíbené. Pokud tweet obsahuje odkaz, tak jej aplikace za pomocí vestavěného prohlížeče dokáže načíst, a tak funguje částečně jako internetový prohlížeč.

V nastavení si můžete zvolit, jestli vás má aplikace upozorňovat na vaše nové sledující, retweety, nebo jen na zmínky. Nechybí možnost nastavit si velikost fontu pro čtení a také optimalizace načítání tweetů.

Celkově se jedná o velice nadějný projekt, který by mohl sklidit úspěch. Po dobu beta testu je vše zdarma, ale později bude aplikace zpoplatněna. Přibližná cena je stanovena na 0,79 € (tedy 20 Kč), což rozhodně není moc. Pokud vás minirecenze zaujala, rozhodně navštivte oficiální vlákno na fóru XDA Developers, kde můžete komunikovat s autorem, nahlašovat bugy a zároveň zde najdete nejnovější verzi klienta.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Android programátor, co se zajímá o nejrůznější mobilní technologie a sítě.

Komentáře

chce to nejak moc pristupov

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat