Samsung Galaxy Music oficiálně představen

Samsung Galaxy Music oficiálně představen
2012-10-10T08:38:33+02:00
• 10. 10. 2012
2

Nedávno jsme vás informovali o novince, která by se měla objevit na vánočním trhu. Samsung ji ale v tichosti bez bouřlivých ovací představil dnes a nese název Samsung Galaxy Music. Nečekejte našlapanou pecku, která by vás měla ohromit. Na druhou stranu se jedná o dobrý low-end.

V základu najdete třípalcový displej s minimálním rozlišením 240 x 320 pixelů technologií pouze TFT. Na zdaní straně naleznete 3MPx kameru bez blesku a s fixním fokusem. Procesor není oficiálně znám, ale rozhodně se bude jednat o jednojádrový s maximálním taktem 1 GHz. Paměť RAM je 512 MB, což má svůj důvod – tento maličký mobil má v sobe Android 4.0 ICS, což je celkem neobvyklé u této kategorie i v dnešní době.

Interní paměť je pouze 4GB s možností rozšíření microSD karty. Baterie získala kapacitu pouze 1300 mAh. Zajímavostí je, že na přední straně najdete dva reproduktory, které jsou podpořeny technologiemi Sound Alive, SRS a Smart Volume. Pro poslech rádia vám poslouží zabudovaná anténa.

K dispozici bude v několika barevných variantách a navíc se objeví verze s možností dvou SIM karet. Bohužel neznáme koncovou cenu, ale zajisté se bude jednat o letošní nejlevnější smartphone dodávaný s Androidem ICS.

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Jan Polášek

10. 10. 2012, 10:00

Dat resolution! to je strašné, proč QVGA? to nemohli obětovat dolar a hodit tam HVGA?

no pokud bude na přehrávání hudby opravdu kvalitní tak si ho jako druhy telefon rád pořídím, tedy pokud bdue příznívá cena, myslím že ten Android ICS bude trochu táhnout více uživatelu, i mě kdy na moje HTC Desire Z už nevydali aktualizaci na nejnovější android. Škoda :(

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat