Přijďe si pro HTC 8X a dostanete k němu Xbox zdarma

Přijďe si pro HTC 8X a dostanete k němu Xbox zdarma
2012-10-31T07:38:07+02:00
• 31. 10. 2012

Jak jsme Vás již informovali, start prodeje prvního Windows Phone 8 telefonu je naplánován na tento čtvrtek 1. listopadu. Společnost HTC si k této příležitosti připravila promo akci, při které prvních 100 zákazníků získá herní konzoli Xbox 360 zdarma. Mimo to se na značkové prodejně v Praze chystá i soutěž o další telefony a herní konzole.

HTC-prodejna-Praha-Na-Porici

Vezměme to ale popořádku. Už ve středu 31. listopadu můžete ve značkové prodejně HTC v pražské ulici Na Poříčí hrát o Xbox 360 a telefon HTC 8X. Pokud se vám na této herní konzoli přímo v prodejně podaří dosáhnout jednoho z nejlepších časů v závodní hře Forza Horizon, výhra je vaše.

  • 1. místo: HTC 8X + Xbox 360
  • 2. místo: HTC 8X
  • 3. místo: Xbox 360

Hrát můžete již od středečního poledne a pokud zároveň budete přes noc čekat na ranní začátek prodeje telefonu, můžete hrát i během nočních hodin.

8x2 HTC_One_8X_Black_M xbox-360-kinect-1300191794

Ve čtvrtek ráno nás pak čeká otevření prodejny a zahájení prodeje modelu 8X. Jak jsem již nastínil v úvodu, prvních 100 zákazníků dostane k telefonu Xbox 360 s pohybovým senzorem Kinect v hodnotě 7490 Kč zdarma. Tentokrát se tedy žádná sleva na telefon nekoná a jeho cena tak zůstane na 13 999 Kč.

Uvidíme, jestli se i během těchto mrazivých dnů najdou odvážlivci, kteří by před prodejnou přes noc nocovali. My budeme samozřejmě akci dále sledovat a přejeme případným nocležníkům hodně štěstí.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Matouš Eckert

Zajímám se o moderní technologie, telefony, tablety, internet a vše, co se kolem toho točí. Na Dotekománii píšu články, točím pořad Na Dotek a seriál Windows Phone Apps. Mimo svého pisálkovství stále ještě studuji jedno pražské gymnázium.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat