Bondova Xperia T brzy v prodeji!

Bondova Xperia T brzy v prodeji!
2012-10-01T15:39:48+02:00
• 1. 10. 2012
2

Sony Xperia T je novou vlajkovou lodí rodiny chytrých telefonů Xperia. Do prodeje v České republice bude uvedena již příští týden, tak si pojďme tento mobilní telefon představit. Celé zařízení má nový design, lišící se od starších modelů letošní řady v několika ohledech. Úplně vypuštěna byla průhledná lišta, což má také své odůvodnění, jelikož na přední straně nejsou ani fyzická, ani sensorová tlačítka. Sony jde vstříc systému Android 4.0, proto jsou už součástí displeje. Ten bude mít rozměr 4,6 palce s rozlišením 1280 x 720 pixelů. Rozměry tohoto velikána jsou 129 x 67 x 9-10.4 mm, přesto si zanechal nízkou hmotnost 139 g.


Dostupný bude ve třech barevných variantách, a to v zastoupení černé, stříbrné a bílé. Na zadní straně nalezneme 13MPx fotoaparát s LED přisvícením. Přední kamera má 1,3MPx a zvládne nahrávat v rozlišení 720p. O plynulý chod systému se stará dvoujádrový procesor 1,5 GHz Qualcomm Krait MSM8260-A, který podle několika testů poráží všechny ostatní platformy včetně čtyřjádrových procesorů. Pravdu se dozvíme poměrně brzy, protože v Británii již odstartovala obrovská reklamní kampaň. O tom svědčí i to, že se stane pomocníkem agenta 007 v nejnovějším díle Skyfall. Tento “bond” smartphone se bude prodávat za cenu kolem 13 000 Kč.

Zdroj: sonymobile.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Vaculík

Zajímá se o dopad technologií na společnost. Zabývá se především smartphony, tablety, počítači. Kromě toho jezdí ve volném čase na kole, občas hraje hry, fotí a píše články. Pracuje jako technický inženýr pro finskou IT společnost.

Komentáře

Jan Polášek

1. 10. 2012, 19:17

Doufám, že se stejně jako ostatní Sony budou vyznačovat malou spotřebou, neboť jinak by tento telefon zabila právě baterka.

Vladislav Kluska

1. 10. 2012, 18:13

Už aby tady ten telefon byl, vážně se na něj těším :)))

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat