ZTE Grand Era U985: Nový nejtenčí čtyřjádrový smartphone na světě

ZTE Grand Era U985: Nový nejtenčí čtyřjádrový smartphone na světě
2012-09-19T08:24:51+02:00
• 19. 9. 2012
10

Čínská společnost ZTE představila pro domácí trh smartphone, který by vzhledem ke svým technickým specifikacím mohl zaujmout nejednoho fanouška Androidu. Sledujte…

Chloubou modelu ZTE Grand Era U985 bude 4,5palcový displej s rozlišením 1280 x 720, 8megapixelový fotoaparát s pořizováním záznamu v HD kvalitě a autofokusem. Dále také 4jádrový procesor Tegra 3 od nVidie. Grand Era U985 poběží na operačním systému Android ve verzi 4.0 Ice Cream Sandwich.

ZTE vychvaluje toto zařízení jako nejtenčí čtyřjádrový smartphone. U fotoaparátu měří 8,6 mm, v nejužší části měří 7,9 mm. Nicméně bych byl v tomto ohledu obezřetný, jelikož se trend nejužších mobilních telefonů poslední dobou rozrůstá.

Do prodeje plánují dostat i další čtyřjádrové smartphony, jako je Grand V985 nebo Grand LTE. Portfolio nižší třídy se rozroste o modely Grand V970 a Grand U930. Prodej zmiňovaného Grand Era U985 má začít již za několik dní v Číně, takže prozatím můžeme jen tiše závidět.

Pokud by se nějaký z těchto modelů dostal i do našich končin, dokázali byste si vybrat? Je u vás rozhodující každý milimetr, nebo tloušťka těla nehraje při výběru tak významnou roli?

Zdroj: ZTE.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Škoda že ten iPhone vůbec existuje, protože potom nevim na co by se to pak svádĕlo ! Asi na Samsung !

ajajaj, má to moc zakulacené rohy, to bude na žalobičku od Applu..

Až se SMARTPHONE bude nabíjet 10 minut a vydrží alespoň 5 dní na baterii za běžného používání… Tzn. alespoň 20 SMS, 10 minut hovoru, hodina internetu a půl hodiny poslechu hudby denně… Takto celých 5 dní tak budu skoro spokojený.

freddy158158

19. 9. 2012, 19:49

moc tenké se opravdu blbě drží a baterku mam taky radši silnější :-)
PS“ o prsa a ajfoun byl „tlustej“ :-P

orgasmic:To je super kamkoliv přijdu hledat kde mají USB a tahat sebou nabíjecí kabel.

Co tu resite za ptakoviny?
Ja jsem za podobny design rad.
Co porad pindujete za silnejsi baterku? Vzdyt dnes uz je pristup k nabijeni vsude…auto, prace, domov…staci prdnout do USB a je to ;)

som rad ze s tymto nazorom o nizkej hrubke telefonov na ukor baterky niesom sam.. uz to tak vyzeralo

no ony se i ty superplacičky dost špatně drží. Alespoň lidem, kteří nemají prsty ohebný jako houslový virtuos ;). Takže já jsem taky za baterku a funkčnost, jak za nesmyslný superdesign

Přesně tak. Tuhle divnou módu nechápu. Nejen, že přílišná tenkost je už na úkor ergonomie (špatně se to drží) ale hlavně na úkor výdrže baterky.
Osobně by mě vůbec nevadilo, kdyby to mělo o 4 mm na tloušťku víc ale mělo to pořádnou baterku.

divna moda ta tloustka pro me je to jeden z minoritnich parametru klidne muze mit 1 cm kdyz bude mit baterku placnu 5000 a budu vic happy nez kdyz mi tam napisou ze je o 2 mm tenci nez konkurence…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat