Tajemná Finka Lumia 920

Tajemná Finka Lumia 920
2012-09-30T14:20:37+02:00
• 9. 9. 2012
10

Každý na ni čekal, toužil, zdálo se mu o ní. Když ji Nokia tuto středu představila, začala se šířit vlna, která nejde zastavit. Jen pár jedinců mělo možnost si ji osahat a ostatní jen čekají, až se budou moci dotknout jejích ladných křivek. Hvězdou tohoto článku není nikdo jiný než tajemná modelka s finským původem Nokia Lumia 920.

Žlutá, bílá, černá, šedá a červená – takovéto barvy budou tuto Finku zdobit. Vlastní úžasný 4.5″ 1,280 x 768 HD displej s PureMotion HD+, který se dá ovládat v rukavicích a čtení si užijete i na přímém slunci. Zaoblené přední sklo, bezdrátové dobíjení a 32GB úložiště. Tím se ve svém životopisu může pochlubit jen ona. Pokud se zaměříme na svůdnost pohledu, zjistíme, že Lumia 920 vlastní PureView kameru s optickou stabilizací a skvělou citlivostí na světlo.

Nahlédnutím do duše naší krásky zjistíme, že v sobě ukrývá Windows Phone 8, nejnovější systém od Microsoftu pro mobilní zařízení. Živé dlaždice mají uživatelsky nastavitelnou velikost ke každé aplikaci a můžete si s nimi například „zahrát Tetris“. Také se v tomto systému zlepšily Bluetooth přenosy, foto aplikace a úprava fotek, Internet Explorer 10, nové barevné palety a další.

Shrnutím mohu říci, že i když tuto tajemnou Finskou modelku znám jen z vyprávění lidí, kteří měli šanci se jí dotknout, a z bezpočtu článků, které jsem přečetla, je úžasná, skvělá a, pokud budu míst možnost si jí pořídit, bude moje.

Pokud se chcete podívat jak Lumii 920 prezentuje přímo Nokia, zde je video: http://www.youtube.com/watch?v=V8_Z7_kJ3_g&feature=relmfu

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jahůdků Terez

První redaktorka Dotekomania.cz píšící o mobilních telefonech, členka testovacího O2 guru týmu, blogerka, redaktorka Mitvsehotovo.cz a administrativní pracovnice ve VVV Most. Studentka strojařiny, která se nebojí říct svůj názor. Závislost na knihách a kávě. Velká sestra dvou malých slečen, která by se pro pravé přátele rozkrájela. Zálibu nachází v řízení svého stařičkého Póla, moderních technologiích, fotografiích, umění, seriálech, fotbalu, hudbě a marketingu.

Komentáře

Nakell, jaká konkurence? Ukaž mi laskavě celkově lepší smartphone. Jediný problém, který má, je to, že není dostatek aplikací pro WP.

Nové Lumie, ne jen 920, ale i 820 jsou dobré. Mají neotřelí design, poměrně nabité funkcemi, ale za 15, resp 11 tisíc, je tohle největší výsměch. To si už koupím iPhone než Lumii 920 a nebo nepsočet Androidích zařízení, které se stejnou výbavou stojí o čtvrtinu míň, například taky hezkou a třeba i hliníkovou Xperii.

Nejde o peníze, ikdyž o ty taky, ale o ten princip. Apple si to dovolit může, tomu to všichni žerou, ale Nokia zažije velmi nepříjemnou pěst reality, až bude prodávat 920 za 11 000, protože tam prostě patří ve srovnání s konkurencí.

Taky už od jejího představení skáču radostí, a netěším se na nic jiného, než jak si ji za těch 16k koupím. Kam se hrabe Samsung a Apple, s těma tiťernýma prodejema co jim zůstanou po představení této neuvěřitelně úžasné Nokie, se můžou jít akorát zakopat.

Airywave, jsi d´Bil

Proc jsi jediny kdo napsal jeho jmeno spatne ?

Airwave, jsi legrační jako Nokia

Airywave, ty jeden trolle…

Airywave, jsi legrační :)

Airywave, jsi legrační :)

Za pár dní bude představení iPhone 5, proč by se lidi zajimali nebo snad kupovali tenhle nepovedenej, omezenej a nefunkční šmejd?

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat