Nokia Lumia 920 – bezdrátové nabíjení, 32GB paměti a 8Mpx fotoaparát

Nokia Lumia 920 – bezdrátové nabíjení, 32GB paměti a 8Mpx fotoaparát
2012-10-01T13:53:15+02:00
• 4. 9. 2012
1

Nokia již zítra, ve středu 5. září, představí novou Lumii 920. Minulý týden unikly snímky zařízení, které byly potvrzeny z více zdrojů. Je předem jasné, že „devětsetdvacítka“ bude novou vlajkovou lodí Nokie. Operačním systémem bude Windows Phone 8.

Bezdrátová technologie nabíjení bude probíhat iduktivní metodou. Po okrajích přístroje je veden speciální pás, který přiléhá na nabíjecí plochu. Jedná se o standard bezdrátové technologie Qi. Díky tomuto standardu budou majitelé Lumií 920 moci zakoupit nabíjecí pady i od jiných výrobců. Kromě bezdrátového nabíjení nabídne Lumia 920 také 32GB uložiště pro vaše data, 1 GB RAM a Dual-core procesor o taktu 1,5 GHz. Nová vlajková loď Nokie bude disponovat 4,5″ palcovým displejem v HD rozlišení.

O Lumii 920 se proslýchá, že bude mít fotoaparát PureView. Nečekejte závratnou hodnotu 41Mpx, ale pouze 8Mpx. Přední část zařízení bude obsahovat 1.3Mpx kameru pro videohovory.

Zdroj: theverge.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Petr Bělík

Jsem dvaadvacetiletý student a občasný bloger, zajímající se o nové IT trendy. Primárně pracuji na NTB s Win7, na stolním PC mi běží prim. Linux Mint. Ke konzumaci obsahu spouštím Google Chrome. Ke komunikaci mi slouží GTalk, Twitter a Google+. V terénu mi PC zastupuje Galaxy Nexus. Baví mě webdesign a mobilní technologie. Udělá mi radost kde jaký Gadget!

Komentáře

NOKIA vymyslela dobrý dizajn, ale osobně myslím že to stačilo u jednoho modelu max u dvou u třech… ted jako budou všechny stejny nebo co???

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat